Thursday, May 14, 2009

the worst?


yup,
'the worst'
two words
desribing
me ( and my answers of course) sitting for
the mid year examination
for the first week
oh!
nvr imgined that it would b like this..



- bM -
pergh..! no komen..hak3

- Bi -
oooooooooooouh...hurm, mngecewakn.. x pnah tulis krgn steruk itu..

- sJ -
- paper 1 -
oh..agk kesusahan ktika mnjawab.
- paper 2 -
agk m'banggakn [ 4 me yg lemah sjrh], sarah blh jwb majoriti soalan!! oh best!
alhamdulillah..! thx to the peruncingn by cg aZiz anyway..
(e'eleh, ad pruncingn, blh r..kn?)
n 4 da 1st tyme in my lyfe, rse sjrh lg sng drp bi... erk? noktah.
p/s: skali lg gastrik menyerang, time jwb sj 2 lak tu! alAhai...

- kiMia -
pergh..........! plg menarik..! paper 1 n 2, hancur..!
kimia, kau hancurkan hatiku, kau hancurkan lagi.. adUhai........mmg sUsah.....
dh bce dh study, sthg wrong dgn myself ni...

- pJk -
ujian yg plg mlegakan..
jwb dgn sng hati..
1st prson to submit the exam paper, Hadi..
2nd n 3rd, fiZah n iKa..
then rmai mula hntr...soalan dy best, x susah pun cm dulu2..hik3
tp smpai saat ini sarah blom tahu sbnr2 tahu ape tu daya tahan kardiovaskular..ha3

conclusion:
plg sng - pJk
sarah ckp: bm susah. bi susah jugk. sjrh krts 2 menstabilkn. dan kimia [ xcmpur paper 3 ] sgt merunsingkan.. wonder ape teacher komen ble tnda krts nanti.. sorry teacher.........

harapan:
(jgn gelak ble bc ayat yg skema ini..=p)
dgn ini saya mengharapkan agar saya lebih rajin mengulangkaji pelajaran agar utk ujian seterusnya saya akan menjawab dengan senang hati dan penuh yakin serta happy dan yang sewaktu dengannya.

nk menulis lagi ni..
tp nak tangguhkan ke post yg seterusnya.
i want to tell u a story about two girls doing jokes with the gooses. argh!
malu giler~
tp, neXt post yUp!
and want to upload some latest pitcha too~

ni dPt from sape ntAh..

Sesuatu yg anda x perasan @ terfikir...
1. Sekurang-kurangnya ada 5 orang dalam dunia ini menyayangi anda dan sanggup mati kerana anda.
2. Sekurang-kurangnya ada 15 orang dalam dunia ini menyayangi anda dalam beberapa cara.
3 . Sebab utama seseorang membenci anda adalah kerana dia ingin menjadi seperti anda.
4. Senyuman daripada anda boleh membawa kebahagiaan kepada seseorang, walaupun dia tidak menyukai anda.
5. Setiap malam ada seseorang mengingati anda sebelum dia tidur.
6. Anda amat bermakna dalam hidup seseorang.
7. Kalau bukan kerana anda, seseorang itu tidak akan hidup bahagia.
8. Anda seorang yang istimewa dan unik.
9. Seseorang yang anda tidak ketahui menyayangi anda.
1 0. Apabila anda membuat kesilapan yang sangat besar, ada hikmah sebaliknya...

so, sekian utk post kali ini.
semoga semuanya selamat..
tAke caRe all..~smiLe alwaYs..~
wsLm...
=)
-sarah-

p/s: asal ayat hari ni agak skema r? hi3
Share:

2 buddy (ies):

- m!ss_yaNa - said...

rilex ar dik..
peruncingan cg aziz mmg tepat..
sbb tuh kami yg dpt peruningan tuh boleh skor..
haha ~~

tp hati2..
coz dak2 taon lps2 ade yg slalu dpt A1..
tp tyme exam dpt C..
coz terlalu bergantung kpd peruncingan tu..

uwmaisarah said...

hik2...relax r ni..smpai hr ni, sampai saat ini, blom mule study lg..kui3

x amik pngajaran btol la sarah ni..~

owh,,thAnx kak yAna ats pringtn..

erk, da boley on9?? hi2