Friday, August 14, 2009

sesak nafas?

Floria Putrajaya
1 August 2009 Sehingga 9 August 2009

Regatta Sarawak
1 August 2009 Sehingga 3 August 2009

Putrajaya International Heritage Treasure Hunt
2 August 2009 Sehingga 2 August 2009
Acara tahunan ini bermula sejak tahun 2001 dan tahun ini merupakan kali ke 8 ianya dianjurkan.

Hari Peringatan Sandakan
15 August 2009 Sehingga 15 August 2009
Acara ini memperingati tahanan warga Australia yang terkorban sebagai tahanan perang (POW) di Sandakan sewaktu Perang Dunia ke- II.

Festival Muzik Antarabangsa Pulau Pinang
2 October 2009 Sehingga 4 October 2009
Pencinta muzik berpeluang mendengarkan gabungan muzik tempatan dan antarabangsa dalam festival muzik unik ini.

Larian Borneo Antarabangsa 2009
11 October 2009 Sehingga 11 October 2009
Tema larian (marathon) kali ini ialah “The Beautiful Run”, dan terbahagi kepada 3 acara utama iaitu larian 10km, separa larian (21km) dan larian penuh(42kms), untuk kategori terbuka dan veteran.

apsal sarah post bende ni r?

haiya.
i'm totally full. bukan kenyang. tapi fed up. rase macam da penuh otak.
aduh. letih.
kuiz pelancongan.
isnin ni. cn we go further, i mean to the next level?
huh...
ape2 pun, i'll try my best, we'll try our best..alang2 da masuk tu kan? pray for us frens..


Program Pelancongan Pelajar

Program Pelancongan Pelajar telah dilancarkan pada 24 Februari 2001 oleh Menteri Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan Malaysia bersama dengan Menteri Pendidikan Malaysia.

Matlamat utama program ini adalah untuk :

  • mempromosikan aktiviti pelancongan domestik bagi memupuk budaya melancong di kalangan pelajar agar melancong ke tempat-tempat bersejarah, kebudayaan, eko-pelancongan dan lain-lain;
  • menghindari gejala-gejala sosial yang semakin meningkat di kalangan pelajar pada masa kini melalui pengisian masa lapang secara bijak dan berfaedah; dan
  • mewujudkan perpaduan serta meningkatkan integrasi kaum di kalangan generasi muda melalui aktiviti-aktiviti pelancongan dan pengembaraan yang terancang dan teratur bagi mengeratkan hubungan dan interaksi antara pelajar-pelajar berbilang kaum.


pameran utk subjek kimia.
aduh. can we make it?
letih jugak nk wat bhn utk pameran ni. utk Hari AK SMKA nanti tu.
haiya,,lelah gue~
huh...yg ni kne complete ahad ni, competition tu isnin ni..
aduhai....
sesak nafas rse..huhu


sakit tekak lax rase..
sakit kepala pun mule dtg mnyerang..
smpai d sini dahulu...
next tyme~wslm...take care..

sarah~
Share:

0 buddy (ies):