Saturday, September 26, 2009

raye?

assalamualaikum..

alahAi...da seminggu raye..
nk update blog panjang2 pun xsmpat...raya sakan sgt kot..ntahle..

nak cerita pasal raye pun mcm da x best,,feel da abes..ye lah, esok da sk0lah! huk3

siyes x puas ag cuti.. nak raye lagi..+kutip duit raye lg..
huk3
xbestnye...

tapi, klmaren la sentap. pegi beraye. aiseh..
pegi open house kat rumah jiran lame kat Taman Seri Jaya uh lepas solat jumaat.
mule2 ingat nk pakai ringkas jep, pakai sluar+shirt cmtu jep..
pastu rase mcm nk pakai jubah..haha
so, pakailah pegi sane..ala2 rimas sikitla cz slndg wt hal..
mnyumpah seranah dpn cermin. da la mmg moody dah. slndg wat hal pulak. huk3
so, pegi la rmh jiran tuh..
sampai2, mkn la..slalu pegi rumah dye ni,,sarah mmg mkn nasi lemak.
nasi beriani rase cm x minat sekejap, so telanla sepinggan nasi lemak..
da abes mkn, nk bgun r..kbtulan ade satu fmly dtg~
x tgk la..ye la, xknal.. namun...
sebaik saja bangun nk pegi letak pinggn tu kt dlm plastik, toleh kanan, ala2 nak tercabut mata tgk, eh! halimi? aiyak..naseb baik dressing aku ok. haha

adeh...betul punye x sgka..alahai...
pastu, gtaw kat mak, "tu classmate sarah".
then, mak ni, alahai, kalau dah mulut tu laju, mmg la..
bngang sgt.. mak pnggil ayah then gtaw,"tu boyfriend sarah, abg."
sarah rase cm perjalanan darah bhnti buat seketika,dlm aty, "mak aku ni pun, nk mlawak, biarla kne org. mamat tu kalo cam ala2 mesra alam xpe jugak, ni skema. bercakap pun stahun sekali kot". dush!

gile punye malu cz mak dgn ayah x duduk dekat, duk cam jarak ckit, so suara pun x slow r.
sadis!
halimi dtg dgn ayah n adik2 dye, br balik solat jumaat agaknye~
mak dye xde, kursus ke ape ntah.
pastu tgk dye da nk balik, salam dgn tetamu2, dgn ayah sarah skali dy salam. hihi..
lega ckit, pulanglah kamu..harap2 dye x dgr td~
siyes bengang tahap giga klmaren.

so raye berlalu dgn hepinye..
walaupun agak sebak bile pegi ziarah kubur..
but life must go on~

so, tatau nak cter ape da..
just sdikit pic raye la..

first day raye~
me = grey one.hi3


sibuk r lelaki due org tuh~


girls only sptotnye tp si nobita cbuk dgn mukenye yg agk plek. hik3


ini second day raye~
dgn anak sepupu, adlina..
di rumah neneknya, my aunt~

setakat ini dululh..line ko ckit..next tyme lak~
salam...
take care all..

-sarah-

Share:

1 buddy (ies):

faux fay said...

slamat hari raya sarah~