Saturday, September 19, 2009

Salam Idulfitri + 1o0th post

Assalamualaikum w.b.t...

pose x? ngee~

last day of ramadhan dis year..entah bertemu lagi @ x dgn ramdhan akan dtg..
sayonara ya ramadhan..

ni last on9 sbl0m raye..
tgh tgu ayah dtg amik, nk pegi rumah nenek, berbuke kt sane today..

perut tgh lapar x tahan..huhu

nanti kt rumah nenek sure byk dugaan..

dgn ayra yg suke kejar+pnjt tuan punye blog ni..adUhai..
kak long yg ske gletek,,uwaa..~

mlm ni lak sure kne tlg cuda kemas rumah...dah terdengar2 suara cuda mngeluarkn arahan..papepun, xksah, slalu dpt tips lbey dr cuda..ngee~shhh..haha

mesti kne pnggil 'sarah budak kurus' dgn pak anjang..hihi
mcmla kurus sgt..

tapi...x sabar nk pegi main dgn nobi! ngee~
nk cubit2 pipi budak ni, lme x jumpe dye...rindu nobi!
name sbnr dye,,faris nabihan..tapi dsbbkn dy ni putih+cerah+mate ala2 sepet,,lekatlah name nobita ataupun shortformnye nobi~ hihi
nobi...kak sarah dataaang......!

tension2,,x jumpe camera..! lesap opmo..huk3

esok raye...nenek da xde...huhu
*xboleh teruskan dgn subtopik ini*

petang ni, ade tahlil..oh i miss u grandma..*airmata bergenang*


actually da xde point sbnr nye...
so,just stret kpd tujuan asl post ni..

SALAM IDULFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

dgn ini, saya, Ummulwaqiah Maisarah bt Mohd Khairudin b Mohd Yasin b Ali,,err,,terlajak pnjg..setulus hati, ingin menyusun 1o jari, memohon maaf dari hujung selendang sampai hujung kasut kepada semua kenalan2 di luar sana (luar mana ek?), kakak2, abang2, kawan2, blogmates, para pngunjung blog ni, mereka yg mngenali diri ini n kamu yg sdang mmbaca atas segala salah dan silap, kekasaran yang tak disengajakn, terlanjur perkataan, tersmash kt mane2 n semuanyalah..moge hari raya ini membawa seribu kebahagiaan buat semua..
dalam bergembira + enjoy kutip duit raya, ingtlah, tatkala kita bergembira, ada insan yg sedang bersedih, sambut lebaran kali ini dengan ratapan buat yg sudah pergi..mungkin juga menangisi nasib diri..dan sebagainya..

dan sebagai tanda ingatan buat semua, nah amik duit raya ni...


sarah baik aty kan? kan? hihi....

raya elok2..jangan main mercun..pandu cermat, jiwa selamat..
nak bawak kereta laju2 xpe, tp kne pastikn jln kosong+xde kter, selamat ckit..

okayla...akhir kalam,,dengarkan lah lagu raya ni - Sepasang Kurung Biru.
saje plih lagu ni,, mood x brape hepi lg..huhu
dr td duk ulang dengar, more than 5 times da utk waktu ini saje.

take care all...mkn kuih raye leklok..jgn sumbat byk2, mkn dgn tertib, control la ckit ayu+macho tu..haha
k, wslm! tata

selamat hari raya!






Tiada salam atau ucapan
Tiada pesan tanda ingatan
Suasana penuh keriangan
Ku teringat pada seseorang
oh...

Di hari yang berbahgia ini
Hatiku kosong dan sepi sekali
Betapa manis kenangi lalu
Menyambut raya bersama denganku
oh...

( korus )
Tiada bisikan lembut yang ku dengar
Hanya suara azan sayup bergema
Masih kurasakan hangat tanganmu
Di pagi raya bersalam dengan ku

Tetamu datang tetamu pergi
Namun tak tiba orang ku nanti
Hanya sepasang kurung nan biru
Menjadi teman mengubat rindu ku
oh...


love,

sarah

Share:

1 buddy (ies):

Anonymous said...

Good day, sun shines!
There have been times of troubles when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright pessimistic person.
I have never imagined that there weren't any need in big initial investment.
Nowadays, I feel good, I started to get real money.
It's all about how to choose a correct companion who utilizes your money in a right way - that is incorporate it in real business, parts and divides the income with me.

You may ask, if there are such firms? I have to answer the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]