Thursday, October 1, 2009

bad day


....selingan....

bulan, bintang, pelangi dan kalimah ALLAH..



tolahah

fenomena ini berlaku semalam. cantik kan? subhanallah....
nak tgk lagi pergi la kt link tu~

........................................

ade rupe cam tajuk lagu jep pulak. haha.

ok..bad day tu nak describe sal kelmaren la..siot betul..mmg disaster r~huk3

the day started with...

sarah kne marah dgn mak. haha...
sbb lambat nk pg sk0lah n ade la hal2 lain lagi actUally..hi3

pastu da sampai kat sk0lah tU kan..
malang datang lagi...terlupe nk silentkan f0n dlm kocek baju sk0lah..
sadis sangat..tapi wat muke slamber derk jep pegi perhimpunan, harap2 xde ape2 call or msg la..
pastu,tyme duduk nak bc yasin tUh, pandai2 la cover then off trus f0n..ngee~selamat..

then.. malang datang lagi!

dah dapat bau (e'eleh) malang tu actually bile nampak cg abu bakar pegi amik nk ala2 nak wat ucapan.
then,"sape2 yang tak pegi perjumpaan dalam dewan kelmarin sile bangun bla3"
ala2 camtu ar ayat dye..
perjumpaan sal kokurikulum pe ntah..
then, secara automatik + jujurnye (ceh!) bangun, hak2..
prmpuan sume form 4! kih3
then, mule2 kne blebe kat tapak perhimpunan tu...sakit tlinge,kih3..
walaupun cgu x gune mic, but suaranye mmg high class..kuat uh~
pastu,part yg mndebarkan tibe ble cgu tbe2 jep suoh pg padang..pergh..enak skali..
tp pegi je lah kan..
sampai2, tgk boys dah formed bulatan, elok2 jep kt padang tuh, besar gak bulatan tuh..
then girls just line pendek, blkg pagar tepi bangunan uh..
bengang jugak r cz ade gax yg tgk from bgunan tu tp ok jep cz x mngdap bgunan..kih3
then, cgu blebe2 lagi, tp cgu x duk kt girls, dye duk kt boys so cm dgr2 cmtu jep..
byk borak2 dgn org sebelah jep..hik2
then, cgu su0h dak laki ketuk ketampi..tp penghuni asrama kne pumping, kcian pulak..
tapi, knape kcian lax nye, kt0rg pun kne ketuk ketampi gax!
huk2
sakit kaki babe~sadis!

kesannnye, bgun pagi tadi, rase macam tulang paha tercabut je..dah kite ni 'rajin' exercise, side effect mmg enak r..sampai sekarang pun sakit woo...nak naik turun tangga alahai terseksanya..
lebih timpal betulla hukuman yg satu ni.huk2

okay..takpe lah...ingatkan dah okayla..
no malang2 anymore..

but...

dpt krts math,,dpt taw, tcer nk esok (hri ni) jugak!
dah la pbetulan tu kne ulang 3 kali setiap soalan..! alahai sadis siot!
cz markah math mmg sgtla best kali ni..
pdhl, sblom ni, subjek ni r paling stabil...julung2 kali jep bwh 90,but dis tyme, merudum..
penurunan cm cerun gunung everest uh~haha
tp x buat pun klmaren. buat kt tadi kat sk0lah..siap jugak..

then, balik rumah..xde pe sgtlah..
tdur pun awal semalam..sblom dinner da tdur, then makan, pastu naik bilik tdur pulak..
keletihan kot..huhu

setakat ini, itulah dulu..
ape2 hal, next tyme pulak..
tata...
wslm, take care~


wafiy, aneesah n sarah

-sarah-
Share:

2 buddy (ies):

farahlikescookies said...

my bad day too!
HAHA
bace blog tuh
7 things tuh
cam lagu miley cyrus jep!
wakaka!

uwmaisarah said...

ya i da bce u puny..
hak3

our bad day...gila la...ha4