Wednesday, December 30, 2009

happy =)

salam buat semua, moge sentiasa ceria ;)

hihi

btw, suke x new layout ni?

ats komen kak yana n farah, sarah pilih layout ni 4 my dearie blog..
hihi

tapi kn, kak yana ckp, edit buat background sndiri..
hmm..agak teruja, tapi,, tapi,, xreti lah kak yana!! hihi

n sampai sekarang, blog ni x ciap lg di-edit, tgk la kt atas tu, pembolokan telah berlaku, alahai...
camne la nk edit tu.huk3

i spent hours replacing this new layout, maklumlah, amatur.hihi

ni x on lagi kat facebook,huk3..rindu~hihi

so, ape yang hepi tu??

1st!!!

i got it!!!

...what?.....

the Diari Sarah............!! wah3, hepi3..!!
*lompat3*
suke3!!!

finally, my dreams dah jadi true....yay3!! xsabar nak dapat depan mata...yippee!
ade org baik hati just bought it 4 me...hooray~happy3!!
kpd org tersebut, thanx byk3!!!! xsangka langsung akan dapat...yippee..!
korang mesti nak taw sape bagi kn? adelah.....hihi ;)

and kegembiraan kedua,

mak nak buat pizza tonight..yippee, yabedabedu!
mesti best!
haha
i love my mom's cooking.
hepi overboard r lax..ngee~

dah3, sekarang mood dah berbunge-bunge walaupun xsempat da nk on9 kt fb, xpe3, esok masih ada!!

so, ok..
sehingga bertemu lagi semua..hihi
tata, wslm n take care..

p/s: esok da 31 dis kak cik~ehem2, 1 jan bakal menjelma...get ready to be officially 17! haha


love,
sarah
Share:

2 buddy (ies):

MissYana said...

pembolokan tlh berlaku..
haha~
description blog bertindih..
edit lor Post RSS, comments RSS..
wat about me ke apa ke..
xpe2..blajo sikit2~~
ubah je b/ground blkg..xde la nmpk sama dgn org lain punya..~

uwmaisarah said...

a'ahlah...stupid betul sarah ni.hihi
tp nk blajar tu yg malas, taw nk gune yg org aje,hehe.
slow2 sarah edit yg bolotz tu~

thx k yana!!