Friday, January 1, 2010

1st post in 2010, happy new year!

Salam buat semua, semoge slalu sihat..

Selamat Tinggal, 2009! (terlewat dah rasenye.hihi)

Semua blog yg dijenguk tadi cam sume wat entry tahun baru, well, rase cm lmbt dah ni.tp xkire lah,tetap nk buat conclusion utk tahun 2009 yg xsampai sehari lagi tingglkn kite.(at the moment I’m writing this post lah.)


Huhu..dah 2010 dah ey?


Sememangnye, syg rase dgn tahun 2009 ni..cz tahun 2009 mmg byk kenangan.

Banyak cabaran.

Cukup rempah ratusnye, mcm naik roller coaster sebijik.haha

Macam2 berlaku utk thn 2009 ni, kalo yg setia bace blog sarah ni pasti taw, sarat dengan konflik perasaan la especially. Biasalah tu, kan? Hihi

Dr segi emosi mmg tercabar sgt2 this year, cbrn dlm akademik x termasuk lagi. Persahabatan lagi. Semualah!


Tahun 2009 jugak, sarah bukan lagi pelajar yg tunduk pada peraturan.haha

Padahal mmg dah drp form 1 dah langgar peraturan sekolah.hihi

Dengan ponteng kelas, ponteng exam, tembor awal (bg yg bukan trgnu, tembor means balik.hehe), ape lagi ek? Rasenye tu dah cukup kot utk mmbuktikan yg sarah ni bukanlah a good student. Hihi

Dan diharapkan dgn perbuatan2 yg tlh dlakukn tersebut, sarah dah di-black list kan drp calon penolong kelas this year. Dah serik dah jd penolong, please, dah xnk dah!

Xkre la kat kelas mane pn sarah duk 6t, I xnk! Dah xsggup rsenye~


So,

Utk tahun 2010 ni, I’m hoping that…

Sgla dugaan dan rintangan yang datang dpt ditempuhi dgn jayanya..

N utk calon SPM 2010, kite dah xlame dah nk brsama ni.sama2 berjuang,sama2 bergurau. Bak kate syahir, stiap kali nk exam, mesti ade kt whiteboard kelas tu “strain every nerves 4 distinction in examination.” haha. walaupun dye tulis mase org xde, ta sarah taw. da kenal sgt dgn tulisan tu.


zoom gambar ni n u'll see what's on the whiteboard =)

Byk lagi harapan sbnrnye, tp xnk tulis lagi lah, simpan dulu. hehe

Cam xpercaya dah tingkatan 5.

Rase cam baru lagi menangis kat tadika hari tu.haha


Selamat Datang, 2010!

(er,xlambat sgt,kn?)


p/s: HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAREST KAK CIK! Kak Cik da 17! haha


-sarah-

Share:

2 buddy (ies):

Pakcu said...

dah ting.5 tu..dah xlambat la tu..bukan xlambat lagi nak kawen..exam la..haha~

uwmaisarah said...

haha..
kalo org dulu2 dah kawen dh pn.ngee~haha
exam3.

23 pn xlmbt dh nk kawen.ki3