Sunday, June 27, 2010

Farah, my dear, be strong =)


hello..


i was just finished reading Farah's post and have already planned to write something.
but then, something has suddenly turned up and yes, it spoiled my mood.

get off me,u!

i hate u. susah sangat ke nak faham?

rasenye budak darjah satu pun faham.


anyway, sebelum aku jadi makin marah, i should talk about something else.

...


oh, Farah, i've read your post!
sekarang ni Sarah ngah demam jugak! haha.
tak sangka ek?

well, get well soon dear!
esok dah sekolah and kelas petang esok pulak kelas BAT, -_- menduga perasaan betul, urgh!


n Farah, make your dreams become true. SPM is 4 months away jep.
tak lame dah nak sibukkan diri dengan buku, lepas tu kite enjoy =)

i understand what you're feeling right now, just let the liars be what they really are.
sekarang cume perlu buktikan yang Farah bukanla terdesak nak buat keje2 camtu, ok?

kitorang slalu support Farah, no matter what. cz kitorang tahu Farah tak buat tu.

you're a tough girl, don't mess up your mind ok?

calm yourself =)
you can make it, through all of the probs..

sarah =)


Share:

4 buddy (ies):

Farah Zoey said...

thanks dear!
nak cakap sedih tu
takde la sedih
tapi kecewa.
kecewa dengan semua orang
jaga la sikit maruah orang.

uwmaisarah said...

tu r,ble dy ckp cmtu,trcalar r maruah kite..

xpndai jge nama kawan betul.huh!

Farah Zoey said...

time maruah dia orang main-mainkan tahu tak suka
time kita pun sama la.
sama-sama manusia
perasaan tu sama aje

uwmaisarah said...

betul2! senang je padahal xkan xbuleh pkir.haisy