Saturday, June 26, 2010

ini tertinggal =)


hehe.


terlupe. nak story pasal first time dengan rasminye menjadi guru muda fizik.
haha

selasa lepas. kelas petang, right after chemistry's class. agak janggal berada di depan.
ye lah, selama ni duk kutuk orang, ni giliran diri sendiri rase nak handle kelas.

however,
seronok boleh kongsi ilmu nak selamatkan markah dalam paper fizik dengan kawan2!
ye lah, nak kongsi ilmu tambah markah memang out. guru muda yang terlebih layak. haha
betapa bagusnye guru muda ini, 3.45 class dah bersurai. supposedly 4.15.

wait! bukan curi tulang tau! pergi kelas KKQ la on that evening. Selasa ni dah exam bertulis!
pray for me, please?


to Farah Zoey,
sabar ye atas ape yang dah berlaku..we're always be with you dear =)
kite balas kejahatan tu dengan kebaikan..kite bukan budak jahat, kan? *winkies*

to Amyra San,
sorry sekarang jarang online la kakak...if online pun jarang2 on itu facebook,
sorry yup?

sarah =)
Share:

0 buddy (ies):