Saturday, June 26, 2010

.update.



*keluhan*


haih, awal2 dah mengeluh, apahal?

rase macam blog ni dah tak berseri, post pun jarang-jarang, better delete je.uhuk2
tapi sayang lah, so biarlah hidup segan mati tak mahu pun, nak biarkan blog ni tetap ade jugak.
hope my silent readers tak bosan *wink2*

hurm..hari ni ni dah 26 Jun 2010, 14 Rejab 1431H. How time flies...

result mid year exam dah dapat sume, sempat la berdrama air mata dalam kelas bile dapat result yang teruk, huk2..especially sejarah,huwaa..and of course, PQS.
4 the 1st time in my life, i got B+ for that subject.
sebelum ni maintain je range 70-80 (eleh,macam tinggi sangat.but,at least A-, better than B+).

sedih?
of course. walaupun dah jangka, tetap sedih. and yes, i cried. dalam kelas pulak tu. sejurus lepas dapat kertas. ='(
bak kata someone, "let it out."
so, daripada pendam, nangis lah! sejarah pun, nangis jugak!

ish,boleh ke nak dapat 11A+ ni? tak yakin lah! =(

so, result?

BM - 80 A
BI - 74 A-
BAT - 76 A-
MM - 87 A
MT - 80 A
SJ - 69 --> 70 A-
PSI - 76 A-
PQS - 66 B+
BIO - 70 A-
FZ - 66 B+
KIM - 64 B

ade peningkatan berbanding TOV but still, belum melayakkan diri untuk ranking 10 teratas.
kenapa la ramai sangat budak cerdik kat SMKATJ ni?? huhu

sejarah tu, actually dapat 68.
then jumpe satu jawapan yang cikgu tak tanda, dapat naikkan jadi 69. cari2 jugak, tak jumpe dah!
sebak tak terkate dah mase tu. huhu. punye la semangat bace sejarah malam tu, tak dapat jugak A. last minute study, serve u right!
pastu cikgu bermurah hati bagi naik jadi 70, alhamdulillah, terima kasih ye cikgu?
nanti trial saye cube lagi, saye bukan tak nak A...tapi subjek sejarah memang tak suke dengan saye.hehe

ranking? untuk dalam form tak dapat lagi..
tapi ramai nye dapat 9,10 & 11a........huk2
asyik2 orang dapat, sarah jugak yang bodoh tak habis......sobs.
eh, bukan bodoh, malas je! tak nak kutuk diri sendiri, tak baik!

untuk math, english, pqs, psi, sj,
semua result turun..

the rest, syukran lillah, peningkatan yang agak menarik! hehe. (motivasi untuk diri sendiri.anda2 dinasihatkan agar tak luga.i'm not proud of myself.i'm just happy that i can show my parents some improvements.)

ok lah, gotta go. i got something to do. nanti kite cerita2 lagi, ok?
tata!

wassalam, take care guys and do smile always! =)




sarah =)
Share:

3 buddy (ies):

Ema said...

Don't be sad my sis~
save it for SPM..
Happy cry~

uwmaisarah said...

thx dik!

hehe..jgn jadi cm kak sarah tau!

LeEvs! said...

hahaha..bolehla sarah!
11A+ utk u bukannye 1 bnda yg mustahil pun..cm nk mkn nasi jela..hehe