Friday, July 2, 2010

July.


first. nak wish. birthday encik, ops, kakak latifah.

sorry yup, lambat sikit, tapi i da text kamu itu malam kan, cume dalam blog lambat.

so,
HAPPY BELATED BIRTHDAY DEAR!

semoge panjang umur serta dimurahkan rezeki.
semoge berjaya dalam SPM 2010 .
semoge kiut selalu.
sihat dan bahagia serta ceria di samping keluarga tersayang dan dalam rahmatNya selalu.
*winkies*


huh...well..tadi ade kelas, pqs. teknik menjawab.
tapi kan, rase cam tak dapat pape, huhu, sebab sepanjang mase duk pot pet pot pet, dah memang tabiat kalo duduk dengan miss latifah.hehe

ok lah. just post pendek aje.
esok ade kelas lagi. sampai petang, uhuk2.
jadi calon spm abad ini memang camni.sobs.

tata..wassalam...=)
take care all, smile always..

sarah =)

Share:

3 buddy (ies):

LeEvs! said...

hahaha..yelah dik sarah..wah,mcm tue jeh aku ni..hak3...
biarlaaaa...
thanks so much!
soryla x g skola td.huhuhuhuhu

diriku said...

he2..teknik mnjwb soalan subjek ape 2?

uwmaisarah said...

latifah >>
haha..kamu mmg tue! kah2
welcome dear!
alah,xpe..asl x col,ley ak tumpgkan =)

diriku >>
teknik menjawab pqs..=)