Friday, July 16, 2010

plkn!


ok, i guess sekarang tengah hot dalam kalangan kami, form 5 students of SMKATJ is about Program Latihan Khidmat Negara(PLKN) untuk tahun 2011, siri berapa tak tahulah =_="

sarah nak check jugak tapi kekeringan kredit so kene tahan la,sobs.

actually latifah & shahirah dah tolong check, it's just me who don't want to know the result for this moment. i want to check it on my own -_- poyo kan?

padahal same je result! alahai~

so, sampai sekarang, i've heard pelbagai keluhan & ucapan syukur,HAHA!
i don't know i belong to which group, hopefully the 'ucapan syukur' group, ameen!!
tolong amin kan! hehe

yang dah dengar,
farah dapat pegi, syamim, syu, AMIRAH, encik2 pulak, nasri, irsyad, akram. waka waka.
tahniah + takziah lah ye?

sherah, typah, zaty, fyfah, h***, kakcik xdapat~ ini pun takziah dan tahniah jugak!

ade yang happy coz tak payah pergi, ade yang sedih kene pegi..
ade yang sedih tak dapat pegi, & ade yang hepi coz dapat pergi! 0_o

macam2 kan? haha

me?
ade sorang lagi duk mintak num i/c ni coz nak tolong check, HAHA! tak mau, tak mau!


p/s:
kalo Sarah terpilih, orang yang pilih tu ciapla,tahu lah i/c kite lawa,pegi pilih pulak,memang nak kene sumbat2 dengan petai, kalau die suke petai, sumbat lax dengan jering, kalo die ok lagik, kite kasi clorox! HAHA
Share:

0 buddy (ies):