Friday, August 6, 2010

hello =)



assalamualaikum..=)

dah lame blog ni takde new post, kan?
so sorry, takde idea nak post actually and memang tak online pun, so nak post camne..hehe

so, this is it, new template, ok tak?

simple, as i wanted, tapi lepas edit2 pape yang patut, baru ku sedari, oh! post takde tarikh!! alahai.....urgh, grrr!! spoil betul!! sadistic =_="
puas tilik sudah, memang takde, haih...
and bab2 nak edit code XML tu dahla lemah T_T, and memang tak tau nak letak code untuk post-date camne!
sape boleh tolong, please? sobs ='(

so, dah lame tak post,
mesti banyak story..tapi, tak laratlah nak cerita one by one, dah lame tak menaip and tak bercerita, skill dah kurang.haha..

hopefully readers still ada la *winkies* ^_^

untuk last week, sekolah tak macam bese kott..
kitorang satu kelas almost everyday kene dengar leteran and cikgu Zawaiyah kinda merajuk je..
huk2 ='(
sedih sangat2..especially hari rabu lah, macam peluru from a machine gun, dush-dush,
kimia je yang takde babblings, teacher Aza memang baik! tak pernah marah pun =)

eh, kejap, ade ke machine gun bunyi 'dush-dush'?
pelik tu -_-

hopefully lepas ni sume cikgu dah good mood, dah la trial memang dah dekat sangat2,
janganlah cikge marah2 dengan kitorang lagi..huhu

esok, kelas, 5 al-ikhlas, full attendance, okey?

kalo kehadiran penuh, thumbs-up lah sarah bagi! ^^,

ha, pilih warne ape korang nak! hehe

okey lah, setakat ni untuk hari ni,
dah takde idea ni, and dah lewat petang,
so, chow dulu!
take care all =)
salam~

p/s: sherah, jangan marah aa, nanti sy on kat fb.=)

sarah
Share:

0 buddy (ies):