Saturday, August 21, 2010

tension mode =I


tertekan!

  • pendrive aku - ngokngek. aku rase kes virus kott. sumpah sakit hati!

masuk petang sikit,

  • fon aku! mampus tak hidup-hidup sampai sudah! kau memang, saje nak perdajal aku, kan? dah la peruncingan aku sume dalam fon tuh, sumpah mendidih darah! lepas tahap didih suda. sedih betul. siut punye fon, hancur ranap duit aku. T_T

okey,okey. baru tersedar. esok, exam bm.
  • buku rujukan KOMSAS kesayangan aku, ade bawah meja aku kat sekolah tercinta tu hah.
ha, CHANTEKK sangat!
such a forgetful person la kau ni sarah, banyak makan semut kot, urgh!!


argh, sabar, sabar, separuh daripada iman tu! T_T
ujian, ujian. ='(

peruncingan aku.......kau memang saje nak kenakan aku kan wahai fon yang tercinta??
takpe, aku kenang dirimu sampai bile2...

mujur la ade kawan aku baik hati nak bagi aku gune fon die untuk sementara waktu. thanks buddy, aku sayang gila ah kat kamu. gila pa. ahak ahak.

ryte now, i'm wondering, how on earth i am going to tell my beloved daddy bout this??

atau.......aku settle sendiri je? hurm....

korang, doakan aku ye?
exam ade lagi 2 minggu.-_-bosan sudaa...
paper PSI, BIO 1 n BAT 2 aku agak meresahkan.

PSI 1 aku dah salah 10! bengap tol.grr!

BAT 2 lak aku tak ingat doe karangan yang aku dah hafal, lastly aku main tulis ikut sedap hati aku je. harap2 Ustazah Saminah kesayangan aku tu senang hati la bace and senang hati bagi markah tinggi, ameen!
yang terjemahan lak, asal susah sangat ey?

filem ganas la, timur, barat, jenayah, and so on, tergaru2 aku time exam, haih........

n BIO 1? menurun berbanding mid year hari tu, T_T
true stomach untuk lembu pun aku boleh tak ingat -_-, sia2 je kau belajar 2 tahun, sarah.
bile la nak insaf ni?
alert dear, alert. SPM, bukan perkara main2. bear that in your mind.
kawan2, tolong la sedarkan aku yang takde kesedaran sivik langsung ni, haih.....

sampai sini je kot dulu post aku hari ini, actually nak luahkan perasaan yang gila pressure tadi. sekarang okey sikit kot. kot. letih dah rase duk ulang perkataan kot tuh. alahai..

starting from tomorrow, aku ngan kawan2 seperjuangan (cewahh!) akan exam:
  1. Bahasa Melayu. [erk,konpius la. Bahasa Melayu ke Malaysia?]
  2. English.
  3. Mathematics.
  4. Sejarah.
  5. Physics 1 + 2.
  6. Additional Mathematis.

eh,jap2. sape tahu orang yang buat jadual exam ni sape?
sakit hati betul tengok paper Fizik 2 digandingkan bersame2 Sejarah 2. berbulu mate aku. ish!
gandingan ideal lah tu konon. geramnye.
lagi satu cian kat budak2 akaun, paper BAT 2 yang lepas pun secocok dipasangkan dengan PP 2.
memang best. adoyai =_="

okey la, sampai sini dulu. wish u'all da best la, k?
hope sume ok & sihat2 saja.
wslm..;)
smile always, ciao =)
Share:

2 buddy (ies):

uMmU aThIRaH said...

haha..sabar jew laa kazen ku:)

uwmaisarah said...

ngee~sabau ah nim..
lau x sabar lame da mengamuk..=)