Friday, August 13, 2010

wishes ^^,


Assalamualaikum...

just a short post maybe, nak singgah kat blog yang tercinta ni sebelum berangkat untuk berperang dalam peperangan a.k.a Peperiksaan Percubaan SPM 2010, grr... takut...

urm, hari ni, hari ketiga umat Islam di Malaysia berpuasa, moge kita semakin rajin beribadah dalam bulan penuh barakah ni, seize this golden chance, sementara hayat dikandung badan ni, esok luse, tak siapa tahu mungkin ajal datang menjemput, kan? mungkin kamu2 datang kat rumah sarah melawat jenazah diri ku ini..huhu..mase tu, ampun dipohon ye? maafkan segala kesilapan daku..

btw, al-Fatihah untuk mereka yang telah pergi, and pagi tadi datuk kepada sepupu sarah telah pun menghembuskan nafasnya yang terakhir, pada 3 Ramadhan & hari Jumaat pulak tu, semoga roh beliau dicucuri rahmatNya sentiasa, amin..Al-Fatihah..

yang pergi takkan kembali, kita yang masih bernafas ni, perlu tabah & hidup perlu diteruskan..=)

hidup perlu diteruskan...
esok, lusa dan seterusnya..oh...
trial SPM, bagi calon2 SPM kat SMKA Tok Jiring (bukan kat SMKATJ je pun..), akan bermula pada 17 Ogos 2010 bagi yang amik kertas Perdagangan & yang selebihnya, akan mula berperang pada 18 Ogos 2010..
moge2 hati kita diterangkan dan segala ilmu yang diterima selama ini sentiasa kita ingat..amin..

so, bersempena dengan event yang sememangnya kita 'tunggu2' ni, Sarah nak la ucapkan,



Good Luck




study elok2 ye dear friends, semoga usaha kamu mendapat keberkatan and semoga mendapat keputusan yang membanggakan..same2 kite usaha dan do the best =)
semoga berjaya! kita boleh, tok jiring boleh! ecece, terlebih semangat la pulak. aisey =_="

dan rasenye, tak terlambat lagi kot untuk Sarah ucapkan untuk semua yang berkunjung di sini,


puasa jangan tinggal taw ^_^

sampai sini dulu untuk hari ni, take care all =)
smile always ^^,
wassalam...

You only live once, but if you work it right, once is enough. =)

p/s: asal rase cam post hari ni skema gile? haha. never mind, exam mode, mesti skema. haha

130810_1756

Share:

0 buddy (ies):