Monday, November 22, 2010

this is it! *ketaq lutut mak oi*

okey2, salam untuk semua, cheers!

haha, merapu awal2, confirm tengah takut,
today dah 22 November 2010, tak sangka tarikh keramat itu bakal menjengah jua esok hari..

huwaaa~

perasaan? macam2 kot. macam kera kena budu, belacan, tempoyak, petai. huargh, tak reti nak cakap!

panik? mungkin la kot. rase macam blur tahap giga. nak buat ape pun tak tau, tak reti nak merancang sudah. so, tadi intended tak nak post panjang2 pun, nak titipkan khabar berita je memandangkan blog ni mungkin sepi sehingga tanggal 16 Disember 2010 tiba :) tapi kalau tension2 study nanti, akan ku datang juga melawat dirimu wahai blog, jage diri ek sume? :)

dengan ini, dengan rendah hati dan setulus jiwa ingin aku, Ummulwaqiah Maisarah Mohd Khairudin, calon Sijil Pelajaran Malaysia 2010, menyusun 10 jari tangan, jari kaki tak yah susunlah, tak senonoh je cam :P, memohon ampun dan maaf atas segala kesilapan terhadap anda2 semua yang membaca, tak kire siapa anda dan di mana jua anda berada, sesungguhnya bumi mana tak ditimpa hujan, manusia mana tak berbuat kesalahan ( berlatih wat karangan bm esok ) hehe, maafkan semuanya ek? doakan daku!

pray for me, for my friends, for all, for US dear friends!

11A+'s SPM 2010, amin!

so,
this is it -
23 November - 16 Disember 2010

untuk semua kawan, teman dan sahabat :

bittaufiq wannajah,

SEMOGA BERJAYA!
Share:

Friday, November 19, 2010

tolong??

salam :)

sekarang kan, kan, kan, saye kan, nak sangat taip post panjang2, tapi kan, kan, kan,

*eeiii, gediknye!!!*

rase tak cukup mase! urgh! tolong2, saye stress T_T

tolong?
Share:

Wednesday, November 10, 2010

men + sampah

men + sampah = ?


it's......
menyampah la!

haha. entah pape. but really! selama ni duk tahan, sangat2 dan teramat menyampah dengan budak form 4 ( segelintir ) yang memang tak terajar kot, bukan kurang ajar dah, urgh!

tolong la, tolong, hormat kitorang as senior sikit, tak reti ke?

korang memang dah over, but kami tetap tak balas, so please, kalau tak nak rase sampah masuk mulut, jage sikit adab korang tu. korang2 ni la bakal jadi sampah kalo tak berubah, taw.

huh, gile panas hati. terbakar. aish....sabar...............

tak pasal2 aku tak bagi salam masuk post baru, terus bebel macam mak nenek. haha
sorry dear readers :)

pape hal pun, amik pengajaran, kite sebagai manusia yang hidup dalam komuniti yang bersatu padu ( cewah! ) mesti la mengamalkan sikap saling menghormati agar keharmonian hidup dapat dicapai :)

haha. ceramah tu! tak percaye ase aku baru lepas tulis ayat kat atas tu. haha

pasal budak yang tak reti hormat orang tu, ape dyorang punye masalah entah, tibe2 main jeling, nanti mate tu kekal macam tu, baru taw langit tinggi or rendah!
tak cukup jeling, oh, sound aku lax...
lepas tu main tolak, siku orang lax...

takpe2, kesabaran aku masih berbaki.....
korang buat la lagi, aku tunggu saat pembalasan nanti... grr...

by the way, esok Rabu 10 November 2010, insyaAllah akan diadakan end of year party untuk 5 al-Ikhlas :)
hope semua berjalan dengan lancar, amin :)


Share:

Saturday, November 6, 2010

graduation day :)



04 November 2010

SMKATJ's Graduation Day :)


adik wani yang sangat tomey :)


fokus gambar : manusia yang duduk atas kerusi di sebalik jubah. ish3

tahun depan kite tak jumpe da.. :(


:)


snap2!

class of 5 al-ikhlas 2010



;)



Graduation - Friends Forever - Vitamin C

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of that night in June
I didn't know much of love
But it came too soon
And there was me and you
And then we got real blue
Stay at home talking on the telephone
And we would get so excitedand we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

La, la, la, la:
Yeah, yeah, yeah
La, la, la, la:
We will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

( dedicated to all fivers batch 2010 of sementojie :) )
Share: