Wednesday, November 10, 2010

men + sampah

men + sampah = ?


it's......
menyampah la!

haha. entah pape. but really! selama ni duk tahan, sangat2 dan teramat menyampah dengan budak form 4 ( segelintir ) yang memang tak terajar kot, bukan kurang ajar dah, urgh!

tolong la, tolong, hormat kitorang as senior sikit, tak reti ke?

korang memang dah over, but kami tetap tak balas, so please, kalau tak nak rase sampah masuk mulut, jage sikit adab korang tu. korang2 ni la bakal jadi sampah kalo tak berubah, taw.

huh, gile panas hati. terbakar. aish....sabar...............

tak pasal2 aku tak bagi salam masuk post baru, terus bebel macam mak nenek. haha
sorry dear readers :)

pape hal pun, amik pengajaran, kite sebagai manusia yang hidup dalam komuniti yang bersatu padu ( cewah! ) mesti la mengamalkan sikap saling menghormati agar keharmonian hidup dapat dicapai :)

haha. ceramah tu! tak percaye ase aku baru lepas tulis ayat kat atas tu. haha

pasal budak yang tak reti hormat orang tu, ape dyorang punye masalah entah, tibe2 main jeling, nanti mate tu kekal macam tu, baru taw langit tinggi or rendah!
tak cukup jeling, oh, sound aku lax...
lepas tu main tolak, siku orang lax...

takpe2, kesabaran aku masih berbaki.....
korang buat la lagi, aku tunggu saat pembalasan nanti... grr...

by the way, esok Rabu 10 November 2010, insyaAllah akan diadakan end of year party untuk 5 al-Ikhlas :)
hope semua berjalan dengan lancar, amin :)


Share:

4 buddy (ies):

Ema said...

ingatkan lelaki itu sampah..
semangat banca post kak Sarah -.-'

uwmaisarah said...

hahaha...bakpe,nak suh kak sarah wat post kutuk org laki kew? haha..
ema2...

Fatin Inani said...

relax sarahh ! hehe

uwmaisarah said...

haha, geram la kak aten, susah rupenye jadi senior ;)