Monday, November 22, 2010

this is it! *ketaq lutut mak oi*

okey2, salam untuk semua, cheers!

haha, merapu awal2, confirm tengah takut,
today dah 22 November 2010, tak sangka tarikh keramat itu bakal menjengah jua esok hari..

huwaaa~

perasaan? macam2 kot. macam kera kena budu, belacan, tempoyak, petai. huargh, tak reti nak cakap!

panik? mungkin la kot. rase macam blur tahap giga. nak buat ape pun tak tau, tak reti nak merancang sudah. so, tadi intended tak nak post panjang2 pun, nak titipkan khabar berita je memandangkan blog ni mungkin sepi sehingga tanggal 16 Disember 2010 tiba :) tapi kalau tension2 study nanti, akan ku datang juga melawat dirimu wahai blog, jage diri ek sume? :)

dengan ini, dengan rendah hati dan setulus jiwa ingin aku, Ummulwaqiah Maisarah Mohd Khairudin, calon Sijil Pelajaran Malaysia 2010, menyusun 10 jari tangan, jari kaki tak yah susunlah, tak senonoh je cam :P, memohon ampun dan maaf atas segala kesilapan terhadap anda2 semua yang membaca, tak kire siapa anda dan di mana jua anda berada, sesungguhnya bumi mana tak ditimpa hujan, manusia mana tak berbuat kesalahan ( berlatih wat karangan bm esok ) hehe, maafkan semuanya ek? doakan daku!

pray for me, for my friends, for all, for US dear friends!

11A+'s SPM 2010, amin!

so,
this is it -
23 November - 16 Disember 2010

untuk semua kawan, teman dan sahabat :

bittaufiq wannajah,

SEMOGA BERJAYA!
Share:

3 buddy (ies):

Mawar Merah said...

Gud luck dik. Akak doakan adik score semua subjek A dlm SPM tu (^.^) Chaiyok!

Mawar Merah said...

Gud luck dik. Akak doakan adik score semua subjek A dlm SPM tu (^.^) Chaiyok!

uwmaisarah said...

thanks akak!! ^^,
amin, amin ya rabbal 'alamin :)
thanks akak :)