Tuesday, January 18, 2011

aish..



Menyesal bukak emel, haha. Bahananya, aku dah malas nak post sekarang. =.="
Kaitannye?

Dalam inbox dah banyak, tengok kat atas tu, ade 1744 yang belum bace, huwaa. Tak suke tengok banyak2, memang tak suke, tambah pulak aku ni jenis cerewet tahap tak ingat, sebelum delete sume tu mesti nak kena bace satu2, ha, tak ke terjelir nak habiskan seribu lebih tu? Hukhuk. Asal la aku jenis camtu ek?

Takpe2, esok aku delete, first thing to do bile online esok is : DELETE @ BACE UNREAD E-MAIL. Hehe. Lepas tu dah clear, ha, ade lah kot mood nak blogging, kan? Haha.


By the way, to Miss Shaye, awak maksudkan entri "Living Is Giving" kat bawah ni ek? Saye takde idea la yesterday, cadangan? Hehe.

Okay2, esok I'll try to come out with a better entry, than yesterday's and today's. Entri ni for sure xdap jugak kan?

Tadi tibe2 terfikir, asal aku post dalam bahase buku ey, tak bahase Terengganu jek?
Unik sikit kot kalo blogging dalam bahasa Terengganu, op? Haha. Lepah2 ni ah tera taip dalang bahase ganu lok, bereh? Ahaha. ( Eh, walaupun aku duk kat Terengganu, aku ni orang Kedah tauu, haha. Tapi, sorry, dok panda nok cakak kedoh. )

Sekian, nok panjat tangge lap kipah lok. Take care, senyum sokmoooo! =)


tandatangan
Share:

0 buddy (ies):