Monday, January 10, 2011

Babbles? xD

Bosan bosan bosan!

Oh lupe! Assalamualaikum :D

Sebenarnye bosan sebab malas nak buat kerja, kerja ada je segala macam jenis, tapi beselah budak2 zaman sekarang kan, malas XD haha. Bukan semua, segelintir aje :P

Alah, bukan malas full time pun, malas tu part time job je :P
Wee, entah, lately macam bosan je online, tak taw dah nak watpe, nak komen2 kat facebook pun tak serajin dulu, nak post kat blog pun idea tak sehebat zaman sekolah dulu, ecey, bajet dah 10 tahun tak sekolah lah tu =.=" alahai.. Nak buat ape yek?

Oh ye, memang, hari tu aku ade cakap nak tukar layout blog segala, kan? Tapi sampai sekarang korang tengok page ni still the same old one kan? Bukan aku tak mau tukaq actually tapi aku kehabisan modal, urm, tak taw nak bertemakan ape pulak this time, fuh, cadangan? Selalu terliur je tengok layout blog orang lain, tap tap tap meleleh air liur, sumpah tak senonoh, haha, takdelah sampai tahap gitu, tapi macam tabik la kat blog sape2 yang layout memang gempak dan superb, lawaaa :D macam Kak Zana punye (memang tak penah tak lawa kot?), style blog Isomerism yang simple tapi i like! Lagi? Header blog Fateen Ateeqah yang cam comel je, haha. Dan baaanyak agi kalo nak diikutkan layout yang lawa2, cun, nice tapi simple. Tapi bile agi search, alahai, tak jumpe langsung yang berkenan, last2 aku pun tekan pangkah warne merah tu then sambung main GTA terus. Bosan punye pasal :P

Hari tu mengemas almari buku ( bahagian aku jep! ) & meja study yang bersepah dengan kertas lantaran exam SPM 2010 hari tu. Lepas SPM terus tinggal gitu je tempat tu, kejam tak? Tak kenang budi tol aku ni kan? Time study kemas yang amat je tapi memang camtulah tiapkali exam, berterabur, memang adegan yang tak mau dilihat, so satu petang tu aku pun kemas sume tu, kadang happy tapi ade satu part tu, sebak je. Why? Jumpe la notes lame2 yang conteng dengan kawan2 sebelah, cakap nyorok2 time cikgu @ ustazah mengajar. Huwaaa! Rindulah! Time paling terharu bile jumpe "PEN. KETUA KELAS" punye badge. Waaaa~ Nyesal pulak tak pakai tahun lepas! Ish.

Waaa~ sampai ke katil bawak tu. Haha xD


Ni pulak notebooks, dari form 1 till form 5 ~ aku pun tak tau kenape aku simpan, kenangan kot?

Terharu mase jumpe,
satu tu badge portal komuniti smkatj,
yang kuning tu badge 9A PMR 2008 =)


paling tak sangka,
jumpe akhbar tahun 2005!
Yang sehari lepas dapat result UPSR 2005,
coz ade gambar budak2 sekolah aku masuk paper, haha.
Aku? Tak nampak coz duk belakang orang, pendek sangat, padan muke :P

Sekarang kertas2 dah masuk kotak, 2 kotak sumenye, dari form 4 sampai form 5, kotak double A, weee ^^, ( tu pun happy ke? musykil.. )

Sekarang bosan2 time nak menghiburkan diri, aku bace buku pulak. Hehe. Dah memang hobi :D
Tak pun, bersudoku!

Ni ha, rajin tak?
Tak pernah buat, try la!


Aku pun tak tau dah nak taip ape lagi, serabut kadang2 bunyi keyboard ni, macam satu kampung je dengar aku taip, hehe.

Aku ade nak share due gambar je lagi, pastu post ni akan ditamatkan. Hehe.



Banjir! Haha. Depan rumah aku mase hujan tak berhenti minggu lepas, baru hujan separuh hari mase tu :P Masalah saliran air namenye ni.

Kucing kesayangan adik2 aku, hehe.
Dah selamat melahirkan 3 ekor anak kucing,
tu yang panjat memanjat tu anak2 die lah tu.
Terkejut ayah aku jumpe mereka2 ini dalam peti surat =.="
Macam takde port lain je. Alahai..

Tapi tadi mak kucing tu makan burung, yucks!!

Got nothing left to be told ^^,
Wslm, take care :)

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

Share:

2 buddy (ies):

LeEvs! said...

ahahah!!.umah i pun banjir!!

nnt la nk upload..hehe

umu!! ble nk keje??

uwmaisarah said...

haha..upload larh,i na tengok!! hehe
haha,i dunno larh, serius ke awk nk keje?