Thursday, January 13, 2011

Layout Baru ^^,

Assalamualaikum ^^,

So, how do this looks? I know, i know, bunge2 lagi kan?
Nak buat camne, memang dah type minat bunge2, but this time, lagi simple, and background lak putih je, kan? I loike!

Ape perubahan kat blog sylph's ni, by the way, kan?

Hmmm.. Tak banyak actually, tapi kredit untuk Kak Zana coz sediakan tutorial yang yang best, yang sweet tooltips, favicon, gambar sebelah linkies segala tu, yang ape lagi ek, lupe :P tak lupe blog Empayar Bintang Tiga, kat sini lupe dah amik tutorial mane :P dan jugak dekat Teknik Buat Blog, pun bagus jugak! Bertuah ade tutorial segala, cume satu je cam hampeh, kucing untuk kuarkan shoutbox kat atas tu nampak separuh je, alaaahai...


Sape pandai nak baiki kan? Kecil tapak tangan, padang bola saya tadahkan, eh? Hihi


Hmmm... By the way, kelmarin, Sarah terlebih rajin, ecey... Buat kek coklat sebijik! Rajin tak, rajin tak? Sila jawab "YA" kalau tak anda seorang yang sombong, haha. Gurau2..
Kata orang,
tak gurau, tak mesra.
Tak tau lah tu... Ye lah kot, kan?


yum2 tak? ekeke ;)


comot2 sume, tapi takpe, janji sedaaaaap! xD

Sekarang tinggal 1/4 je, sebab sume tujuh orang dalam rumah ni hantu kek coklat, chocolate monster, ho ho ho! Haha. Nak tempah, sila2. tapi kalau hangus, tak mau bayar kos ganti rugi :P haha, takdelah. Tak berani lah, ni mood happy & senang hati buat, okaylah. Kalau tempah2 nanti mesti pressure, so takpelah :P i'll bake for my family cukupla kot :D hehe

Okay lah, sampai sini dah la, nak pegi melantak pulak kat dapuq, lapar pulak bile cakap pasal kek2 ni, weee... Tibai kek coklat sampai abes pun ape salahnye, kan? Hehe..

Papa, take care & wassalam :)
Smile always!

People seldom notice old clothes if you wear a big smile, so smile! =)

Share:

8 buddy (ies):

uMmU aThIRaH said...

x cakap pom nk buat kek..nk jugakk!!!

annshana0706 said...

tomey2 blog ni...
simply is the BEST!!
tolong buat layout tuk ain gak...upah 1 juta rupiah...amacam...hehehe

aneesahmdh said...

sdp kek tu...

uwmaisarah said...

ummu : haha :P nk join ek? weee~ nanti ade mase bolehla :D

ain : haha! thanks <3 hihi.. 1 juta rupiah? up sikit lagi ;) haha. gurau jep! siyes ke nak suruh?

aneesah : tengok la sape yang buat :D

Wanie^fairy said...

comei! tiru k.ani ka? :p k.ani pn tuka layout..

uwmaisarah said...

ya ka? nak tengok, nak tengok! hihi :D

annshana0706 said...

bersemangat nampak...
tengok ar dulu...
lagi pun, ain pun baru tukar layout gak...
ain syorkan sarah amik course web designer,...
boleh ar design web company ain --> ceh, mcm ada company besar jer...

uwmaisarah said...

hahaha...takdelah semangat sangat =P haha
aduih, kalo sampingan leh r kot, haha. lepas da ad kje tetap 6t :P berangan :P

ain kn brdaya maju, ade cmpany bsr lah tu nanti :P