Friday, February 4, 2011

Rindu...

Assalamualaikum...

Semenjak dua menjak ni blog aku dah jarang ade new post, seribu kemaafan aku pohon. Mood aku masih belum kembali normal, mungkin sebab terkenangkan kucing yang satu itu. Pergi jua tanggal 31 Januari 2011. Sedih sangat2, malam semalam masuk malam ketiga aku tidur bertemankan air mata T_____T tidur pun terjaga sekejap2, sobs.

Aku dah pun taip 4 pages cerita about kucing aku tu kat Microsoft Word kat e-book adik aku, tapi HAMPEH gila sebab e-book tu, lepas adik aku pergi format, USB dah tak detect, internet pun setakat boleh bukak e-mail, sangat2 kecewa. Semangat aku taip nak abadikan kisah duka tu kat blog, ada aral lah pulak, takpe2, bersabar je lah...

So, post ni aku just letak gambar2 kenangan yang ada dalam simpanan sepanjang tahun 2008 - 2010, rindu pulak nak pegi sekolah T_________T
erk, rindu nak jumpe kawan2 je sebenonye, tak mau gi sekolah pun =P


Ini tingkatan 3 - Faizah, Adlina & Shahirah =)
I like this!


Ni form 5 - main buaian kat hujung padang sekolah,
happy je perasaan, puas hati ;)


Majlis Khatam Al-Quran......tapi tak nampak rupe bace Al-Quran pun? hihi


Ni labs' special! Sume gambar kat lab!
Rindu pulak nak dengar Cikgu Mad ngajar,
nak tengok slide Teacher Yati & suara gemersik Teacher Azlina T____T

Belajar dengan mereka selama 2 tahun, ouhhh..


The happiest day of 5 Al-Ikhlas, we enjoyed the day very much =)
Bising sangat2 mase main game, tak sangka =P


We're the last students to get out
from the school compound on the last day of 2010 school session =P
Tolak hari2 SPM okay, hihi.


Ni pun last day, tu bergambar kat sume tempat =P


Tukang buat bising kelas 5 Al-Ikhlas 2010, haha.


Graduated!
Aku tak suke gambar graduate atas pentas yang photographer amik, tak pro, huh!


Kat Dewan Konvensyen, Taman Tamadun Islam, KT =)
Ade apebende ntah mase ni.


Akademi STAR 2010 - Biologi & Kimia @ Sumai, KT.
Sedang2 je sebab aku takde kawan dari SMKATJ
melainkan pakcik Ajwad, tolak tepi, die lelaki!


Kem paling best!
Karnival Pelancongan Pelajar 2009~
Cume tak best sikit sebab wat kat Terengganu, huhu.
Tak leh la pegi melancong kat lain =(

Jamuan best sebab banyak makanan =P

Yang 2009 lagi best kot sebab satu form makan kat tempat same,
cam best sikit.
2010 dalam kelas so macam kureng,
5 Al-Ikhlas punye jamuan raya pulak macam takde orang,
senyap je, maklumlah, batu nisan!
Haha.
Kawan2, jangan terasa okay,
papepun, kite tetap kawan~

Batch SPM 2010 sangat best,
aku pohon kepadaNya agar result SPM kite sekali lagi cemerlang macam PMR 2008,
bahkan melepasi sasaran sekolah,
11A+, amin..


tandatangan
Share:

4 buddy (ies):

little cart00n said...

tgk gmbar2 pakai baju sekolah,
rindu pulak zaman jadi budak sekolah dlu..heee

uwmaisarah said...

hehehe, zaman sekolah best, happy je tak kire waktu, biar tengah kene marah dengan cikgu pun :P

nada said...

suke la tengok gambo masa jamuan tu...nampak seronok jer...hihi

uwmaisarah said...

hihi,memang seronok pun xD