Wednesday, January 26, 2011

Tag from Farah Zoey



Tag from Farah Zoey =)
thanks dear~

Full name
: Ummulwaqiah Maisarah binti Mohd Khairudin.
Date-of-birth : 030993
Age : 17 years n 4 months n ? days =.="
Married : a'ah, married, haih.
Zodiac : Virgin, eh, virgo! Tersasul mak!
Foot-size : tak berape sure, dalam 7 @ 8 kot, entah, beli kasut pun selalu tak tengok saiz sebab bile kasut yang berkenan asyik takde saiz jek, boring!
Weight : less than 45 kilogram =P
Height : 1.53 meter, comel2 aje, haha xD
Nickname(s) : Sarah, Ummul, Umu, Arah =.=" Cutie, Tweety, lalala~
High-school(s) : SMKA Tok Jiring
College/University : don't know yet.
Last-thing-I've-just-did : visiting my sick cat ='(
My-room-condition : chantek jugak lah kot, tak perasan, haha.
Having-a-relationship ? For many times ? : 100 kali dah, hahak. Nak tau sangat.
Take Your Own Picture Now and Don't Edit .


About Others

Name-of-your-gf/bf-right-now : yourname bin/binti yourfather'sname
Name-of-the-person-you-miss-the-most-right-now :
yourname bin/binti yourfather'sname
Name-of-the-person-you-hate-the-most : orang yang tak reti senyum, berbudi bahasa dan bersopan. sekian.
Name-of-the-last-person-you've-hurt : entah, myself kot, haha.
Name-of-your-pet(s) : miau, miao, miai..haha...Putih ( huwaaaa! kene langgar pagi tadi..T___T ), Noddy, Mami & 3 ekor yang x bagi name lagi. ;)

About myself

Pernah korek hidung ? :eh, langsung tak penah, hampeh =.=''
Pernah baca mesej pastu senyum/gelak sorang-sorang ? : pernah aje ;)
Pernah gayut sampai tertidur ? : pernah aje, dengan orang yang tag ni lah =P
Pernah kentut di khalayak ramai ? : tak ingat lah #$%^#^!!
Pernah tidur dalam kelas ? : uiks, rajin!
Pernah pukul orang ? : pernah2! praktis jadi along, haha!
Pernah kena birthday prank ? : tak =(

First time

Kena marah : dalam perut mak, haha. gurau2.
Duduk jauh dari family : darjah 5, kem ape ntah, Kem Bestari Koko Krunch =P
Tengok wayang : tak penah!!!!!
Ponteng kelas : sekolah rendah rasenye, darjah 5 kot =P
Accident : hmmmm, lupe tapi kecik lagi mase tu, atas bukit on the way balik Terengganu from Kedah, lori askar undur langgar kereta kitorang, gerun!

Tag 4

hmmmm..tak taw =(


tandatangan
Share:

2 buddy (ies):

Syauqatul Wardah said...

Assalamualaikum.....
Sarah.......~! ^_^

kak b2 pun pernah pergi Kem Bestari Koko Krunch tu..ha'ah..ye la, sbb ms tu kak b2 darjah 6, haha...teringat kenangan lalu ^_^

uwmaisarah said...

Waalaikumussalam kak b2 =) =)

owh ye ke? tp sarah drjh 5! kak b2 skolah ane mase tu?
best gop op kak b2 kem tu ^^,