Monday, February 28, 2011

Contest Blog Terkemas dan Comel

Tadi jalan2 then jumpe contest ni so Sarah pun nak cube lah, mane tahu kot2 ade luck, hihi, walaupun seumur hidup baru due kali dapat cabutan bertuah, ngeee~


Checkout syarat-syarat penyertaan pulak!

Follow blog
ila dan irah > Telah!
Ade blog > Mempunyai! haha
Entri bout contest dan bertajuk "Contest Blog Terkemas dan Comel" > Sedang dan akan siap!
Tinggal komen dan link kat blog ila > Akan :)
Letak banner contest kat entri & sidebar > Beres!
Tag 4 orang bloggers > Sarah nak tag ini empat :


Bukti peng-follow-an :


Hehe. Harap berkenan dengan blog Sarah ye ;)

tandatangan
Share:

3 buddy (ies):

little cart00n said...

thanks tag elie! :)
tapi blog elie serabut,..macam mana ni?
heeee

annshana0706 said...

nak macuk gak!! huhuhu

uwmaisarah said...

elie :
mane ade serabut!
tag sebab nampak comel lah! :)

ain :
masuk je, sorry tak tag, :(
tapi masuk jek! hihik