Wednesday, February 9, 2011

CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS

Ahaha, tergelak eden bace name contest superb oleh Cik Wawa ni, takleh nak bayang ramai2 yang posing termuncung2 depan camera nanti, haha. Tapi contest ni macam syok je & Sarah pun di-tag oleh Cik Fafa so I wanna join this contest, nak muncung2 jugak. Haha. Contest pertama tau!

So pergilah mencari gali dalam folder gambar, terjumpe la satu gambar yang agak muncung la kot. Bolehlah ye Cik Wawa? Hihi.

Muncung ke ni?

So, gambar dah settle, kite tengok syarat2 die lak ;)


SYARAT2 ;
1. Mestilah menjadi follower blog WawaWinkie
2. Buat satu entry khas dengan tajuk "CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS" dan linkkan terus dekat post nieh
3. Letakkan banner di atas nun kat entry tersebut dan di sidebar
4. letakkan 1 keping gambar SAHAJA yang menunjukkan muncung korang yang cun habis
5. tag 5 rakan follower

Checklist :

1. Beres :)
2. Beres :)
3. Beres :)
4. Beres :)
5. Tag 5 orang ini, nak tengok muncung2 diorang! :


Fully new layout, okay tak? Post kat bawah ni cakap konon nak private 2-3 hari, padahal 2 jam je di-private-kan, alahai... =.="
tandatangan
Share:

3 buddy (ies):

cik niza said...

warghhh sarah...akak mcm xdek jek gambo muncung2 ni..hahhahaa
kalo nk amik gambo muncung2 ni cam ala2 gediks gitu..hahaha

fyfahvip™ said...

uishhh, ngade eh ummul.hahha, ;]

uwmaisarah said...

kak niza : haha :D sile lah bermuncung ye kak, haha :P alaaa,bukan slalu kak :)

fyfah : alaahh,fyfah ble mucung comel gitu, aaww..hak3