Monday, February 28, 2011

I'm still here



Assalamualaikum :)

Maaf sebab agak lama menyepi ( walaupun tak sampai seminggu ) tapi rasa macam "lamanya aku tak jenguk blog dan lain-lain" and sampaikan kawan tanya "bakpe lame tak online?"

Hey girl, i'm still here ;)

Hoho, bukan saje2, ditambah pulak memang dah kewajipan sejak bergelar grapers tahap menggeletar ( maksudnya tak tahan bosan, hoho ) memang antara aktiviti untuk mengisi masa ialah surfing internet tapi akhir2 ini Sarah macam dah agak addicted dengan Photoshop, jadi sampai tak kire mase duk belajar buat effect cantik dengan software tersebut. Rase macam "oh, kenapa tak sedar awal2 bahawa buat bende2 macam ini sangat best?" hoho, menyesal biar je photoshop tu berhabuk je dalam pc selama ini~

I really wish the above slip is mine.
Sumber sini.

Okay guys, hari ni dah 27 Februari & sampai sekarang Sarah masih menanti bila keputusan SPM 2010 akan diumumkan. Bila lah,,,aduhai... Rasa dah letih menunggu, benarlah kata orang, penantian itu satu penyeksaan, sungguh2 terseksa :(

Makan tak lalu, mandi tak basah, tidur tak lena, i admit this.

Bila ye? Cepatlah umum, nak tau tarikh je!
Please please please *merayu dengan mata comel macam puss dalam shrek*

oh so chumel!
Sumber : google.

PS : 11A's, amin..... Don't stop praying, Allah hears every single word of our supplication.

tandatangan
Share:

6 buddy (ies):

Yua said...

gud luck dear =)

smoga 11A's will b yours..

uwmaisarah said...

thanks yus,
amin :)

Dereon said...

arahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! comelny puss 2...hehe

uwmaisarah said...

*yua

dereon :
haha, i lovvveeee it! sangat kiut ;)

Dereon said...

mcm b kn3?? say yes! hahaha

uwmaisarah said...

heeeeeeeee! kamu ini, b sokmo!