Thursday, February 17, 2011

Is it true, 28th Feb is the BIG day??!

As-salam & semoga semakin ceria belake!

Ouhhh, jantung ini dup dap dup dap tak tenang dua tiga menjak ni, oh kenapa ye?

Risaukan result SPM 2010 for sure! Sarah pun tak mengerti kenapa perlu risau kalau dah buat yang terbaik tapi tetap risau jugak apeee, hukhuk. Harapnye semua baik2, kan?
Hoho.

Debaran kian terasa setelah mendengar khabar angin yang menyatakan tarikh pengumuman keputusan SPM jatuh pada tanggal 28 Februari 2011, OMG! Kucut purut *kecut perut* cek mak oii!

Camne, tak ke hilang rase nak enjoy tuh, alaaahai =(

Tidur sekarang pun tak seindah dulu, macam2 mimpi, jumpe monster la, lipan la, pegi France la, pegi kem Chemistry la, apebende mimpi ntah, tak tenang perasaan ini, I really wish that I could skip all these moments & the day won't arrive tapi sume tu impossible kan? Ouhhh :(


Lagi? Mimpi jugak yang Sarah dapat result & mimpi my bestfriend nasihat supaya takyah duk risau sal result, adeehh =.="
Oh thanks a lot Sher walaupun itu hanyalah mimpi ;)


Sher & Sarah xD
(classmates for 10 years!)

Hoho, the person that shares everything with me & vice versa, miss & love you so much!
Kalau ku tahu kite serasi bersama ( ecey! ), dari darjah 2 lagi saye dah kawan baik2 dengan awak, hihik xD

Okaylah, tak buleh story banyak2 sal budak ni, nanti die marah, hehek :P
( I know u'll read this so, jangan marah, okay? hihik )

Saye sangat takut nak tahu result saye so please, i need someone, hoho. Help?
Kawan2 seangkatan pun mesti berperasaan serupa so,
Superman please? Batman, Spiderman, Sandman, er, Cicakman? Huh!

Do pray for me & my friends please!
tandatangan
Share:

3 buddy (ies):

Dereon said...

arah..me tooo..sy xleh tdo dh lening..huhu..btw.that's my pic! hehe

uwmaisarah said...

haha, saye lupe nk letak 'kredit to syahir', haha xD

tu ah, seksa jiwa rase! hukhuk

annshana0706 said...

ada ar kawan kpd cikgu saya kata paling awal early march, paling lewat 14march...yg saya dapat ni dari org jpnt sendiri cakap...banyak khabar angin...