Tuesday, March 1, 2011

JANGAN pandang camera!!!


more info, click here


1. Jadi FOLLOWER blog INI

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5.TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.
Tarikh tutup : 29 April 2011 Jumaat

Gambar yang dipilih :

Tag 3 blogger ye....hmm,,ha!


Siap!

PS : Hari join contest agaknye, due contest dah ni, hoho. Come on guys, we rock this, masuk ramai2!

tandatangan
Share:

14 buddy (ies):

dyanzjha said...

waaa....org 1st...tq2...support me!!
neyway.. gud luck!!!
(^_^)

uwmaisarah said...

hehe, welcome!!
ape salahnye support kaum sejantina :P

naqiah said...

hehehe.. nak join2.. yea2

uwmaisarah said...

sila2, ahaha, xnampak muke, dun worry :)

fyna said...

waaa....da join e?
eheheh...
gud luck..




jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

uwmaisarah said...

thanks fyna, sarah dah singgah n follow :)

Firdaus said...

nice n gud luck. ;)

uwmaisarah said...

thanks :D

shigellazoster said...

jenguk pesaing.. hehe gud luck~..

aNNa maRdHiaH said...

gud luck ye ..
anyway,follow sini ..
ziarah anna juga ea .

cik bihah said...

GUd luck dear =)

visit : www.kznabihah.com

uwmaisarah said...

shigellazoster:

haha, sila jenguk2 lagi :)

anna:
ziarah dah anna :)

bihah:
thanks :)

Siti Fatimah Fuzz said...

datang dari contest jgn pandang camera...gud luck yeah...^_^

uwmaisarah said...

thanks, untuk kamu juga, semoga berjaya :D