Thursday, February 17, 2011

Kashian sama adik saya =P

Hekhek.

Saya budak baru belajar tengah main Photoshop, lalu terhasillah yang di bawah ini for my younger sister's blog :


Akan tetapi, link blog dekat header tu sekali salah daaa...haha
sepatutnya 'aneesahmdh' but i did 'anesahmdh', kesian kat ini budak =P

To my lil' sis:
Esok sarah tukar ye? Hari ni dah lame sangat mengadap PC, makin rabun rasanya, ohhh =.=

By the way Sarah ade buat beberapa button untuk shoutbox, nak tengok tak?
Malulah nak post kalau orang takmau tengok, ngeee~

tandatangan
Share:

2 buddy (ies):

wnsi said...

nak2..share la button shoutbox tu..k.cik nak tengok..hehe..kecik tapak tangan,sebesar Kg Tualang k.cik tadahkan...huhu..and i'm sure ramai lagi yang nak tengok=)

uwmaisarah said...

hahaha.. kak cik! ekpun, malu beno, hudoh2 je :(

sebab sarah takdop idea + tak pandai agi main photoshop, nak nadoh ilmu dengan yoemarz ase tapi maluuuuu, hahaa!