Sunday, February 6, 2011

Pengumuman!

Assalamualaikum!

Dengan ini saya, penyimpan cap jari raja-raja Melayu ingin mengumumkan :

Blog ini akan di-private untuk sementara waktu bermula esok untuk pelaksanaan kerja2 mengubah wajah blog dan blog ini akan beroperasi semula mungkin selepas 2-3 hari.


Oleh itu,
datanglah lepas blog make-0ver dah complete, ye?

Sarah akan jalan tour kat blog korang leave comments bile sume dah selesai =)

Papai!

tandatangan
Share:

2 buddy (ies):

annshana0706 said...

nak tukar layout balik ke??
yg ni blom puas tengok lagi..

uwmaisarah said...

haha, nak tukar bg nampak matured ckit :P
yang ni xleh letak header, hampeh betul =.="