Tuesday, March 1, 2011

Saya Happy ^^,

Ni lah hasilnye mengadap PC a few days back,
tengah bercadang nak buat header baru, weeee~



This one ingat nak letak kat bawaaaaaaaaaaaah page blog tapi cancel ah,
nanti makin lambat blog ni nak load ^_^


Cubaan ke berapa entah tapi suke sangat ^^,


most like, ops, i like this one the most, ha, baru betul :D


Mule2 ingat nak letak ni as header tapi too dark..hoho

Komen? Hihi XD
Two cents of your thought please please *winkies*

Ohooo. lapar! nak gi melantak ah, breakfast tadi roti tak sampai sekeping, wuwu :(

tandatangan
Share:

6 buddy (ies):

uwmaisarah said...

saya sangat lapar :(

dilazfamily said...

Salam sarah,
senang jer nak buat HB tue, tengok TUTORIAL akak.
leh buat side income, sikit2 lama2 jadi bukit.
jom lah buat.

naqiah said...

sarah.. tukar y last jd pink ikut color background..

fyna said...

waaaaa....
lawa2....
nih yg plan nk tukar header gak nih....

uwmaisarah said...

dilazfamily:
takde akaun bank boleh wat jugak kak? hihiiii :D

naqiah:
oke2, akan dicuba!! maseyh!!

fyna:
heee~thanks!
sila2,kempen tukar header,hoho xD

Ema said...

ish...
buat la untuk ema satu...
huk2..Ema mana pandai guna photoshop nie..