Monday, February 21, 2011

Shoutbox buttons eh?

Assalamualaikum!

Heeee~ Sarah sebenarnya malu nak post bende2 kat bawah ni tapiiiiiiiiiii....diteruskan jua niat awalku itu untuk mengisi masa lapang serta mencuba nasib untuk dapatkan pendapat2 awam, hehe. Silalah maklum dahulu bahawa saya bukanlah profesional, okay. Jangan kutuk2 tau, sentap karang, merajuk tak mau buat dah sampai bile2, ahaha xD

Okay, semua yang kat bawah ni, sape yang berkenan boleh amik tapi mungkin terdapat kelemahan :(
Cube lah dulu ( promote :P )
Inform tau nak amik pun, barulah boleh rase bangge sikit, hohoho :P
( Astaghfirullahal azim...... Tak baek bangge2 tu! )


http://img80.imageshack.us/img80/8639/typehere.png


http://img406.imageshack.us/img406/7365/tinggaljejak.png


http://img218.imageshack.us/img218/7020/tepi.png


http://img714.imageshack.us/img714/9251/smbgbrpi.png


http://img96.imageshack.us/img96/1814/shoutneesah.png


http://img821.imageshack.us/img821/3347/shoutflower.png

http://img809.imageshack.us/img809/4179/shoutlagi.png



http://img255.imageshack.us/img255/7627/nextp.png

tandatangan
Share:

2 buddy (ies):

wnsi said...

whoa~
lawa ape..
k.cik nak ambek...
thanx dear..
hihihi.
XoXo

uwmaisarah said...

lawa ke kakcik?
macam *taktau* adui..

try la kakcik!
hihi

welcome dear, xoxo ;)