Tuesday, March 29, 2011

Contest kM: Header Simple Tp Menarik!



(klik banner untuk tengok contest)

Syarat2 beliau :

1- Jadi follower kM
2- Buat satu entry pasal contest ni..ups, jangan lupe letak banner dan link kan terus pada blog kM
3- Header tak kesah bertemakan ape2 saja..SIMPLE TAPI MENARIK..
4- Contest terbatal jika peserta bawah 10 orang!
5- Tarikh tutup-4 APRIL 2011
6- Tag pada 5 orang blogger & make sure mereka tahu mereka telah ditag.
7- Letak URL entry pasal contest ni pada comment box di bwh..jangan letak pada shoutbox!

Alkisahnya maka tibe2 hari ini free, tak pegi mane2,
teringat kat contest KM yang mudah ni,
nak gedik2 join jugak la. Hihi.

So, Sarah pertaruhkan header sendiri, hasil idea sendiri dan buatan sendiri,
harapnya memenuhi syarat SIMPLE tapi MENARIK tu, kehkehkeh..

printscreen~nak tengok saiz sebenar tengok kat atas tu la ye~kihkih

Mangsa tag hari ini ialah :

Kak Cik
Aneesah
Maryam
Syamim
Naqiah

Sekian!

PS : Suke hati syaratnye senang dan tak perlu taip sendiri, boleh copy je terus, hiiiii~ Kan menyenangkan orang. kM tak suruh letak syarat2 dalam post pun, tapi ini budak gatal~ Kehkeh.Bodek ke? Takla :P

Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

naqiah said...

ditag lagi!! hahaha.. nak join!

uwmaisarah said...

hehe, sila join! ^_^

AizA said...

gud luck dear...

uwmaisarah said...

thanks aiza :D

Faziera said...

gud luck tau!! hihi ^__^

jom terjah: cerita budak sengal : shieldtox

uwmaisarah said...

thanks faziera :)