Wednesday, March 2, 2011

Followers tersayangs....

Assalamualaikum!
Quick update, kesuntukan masa ni!

Just nak bagitau kat mana-mana follower Sarah yang Sarah belum follow blog diorang, tinggal link dekat shoutbox boleh?
Sebab senang sikit Sarah nak pergi follow, ye? Please please ;)

Banyak post tertangguh ni, nak buat tutorial for my dear sis, nak join contests lagi, hoho, tapi next day okay, gotta offline dah, sobs :'(

Oh ye, dear followers, thanks for following! Thanks for making me smile, thanks for viewing my page and much THANKS!

( Oh macam la follower dah cecah seribu, hekhek, tapi takpelah kan? Purpose nak blogging ni untuk isi masa & cari kawan, bukan untuk cari nama ^_^ )

Nak bagi hadiah kat sorang2 ongkos takde, bagi ''terima kasih'' takpe kot ek?
Orang Malaysia kan baik dan berbudi bahasa, takpe kot, hehe..

Okay, offline now, ni share satu lagi hasil kerja Sarah =)
Mengade2 plak dah nak share2, hoho.

PS : Tukar signature ;)
Photobucket
Share:

0 buddy (ies):