Sunday, March 13, 2011

Kurang Sihat, sobs.. T___T

Assalamualaikum dan hello guys :)

Firstly, to my cousin Miss Naqiah, entry yang Sarah janji tu sabar ek,,hikhik :)

Rasa macam dah lama je tak ngadap PC ni, wuwu.
Sakit kepala & tekak lah, seminggu sudah, wuwuwu, sejuukkk grrr, takkan nervous result kot? Huhu. Okay2, memang nervous, tipu doe kalau langsung tak nervous.

Entry je melalut je pun, takde bende penting, kat Terengganu sekarang asyek hujaaan aje, sejuk.. Bukan ke sekarang ni supposedly Monsun Barat Daya ke? Macamla monsun barat daya takde hujan Sarah eh, apo hang merepek, aish....

Tadi, kat facebook, tengok video air pantai ( Pantai Batu Burok kalau tak silap ) naik sampai ke jalan, kesan tsunami kat Jepun, uiks~
Syukur kita selamat lagi kan? Alhamdulillah..

Oh ye, disebabkan tahap kesihatan agak merudum, kucing2 kesayangan turut dapat effect, wuwu, sorry my babies sayangs, Sarah tak punye kekuatan nak kuar bagi dyorang makan, kejam kan? Wuwu. Promise2, lepas ciap entry ni nak offline jenguk dyorang.

Semalam tidur lambat sikit, hajat nak tunggu & tengok Datuk Lee Chong Wei lawan badminton tapi tak kesampaian, too late, tidur lagi bagus, kan? Hihi

Sempat ulang tengok Terminator 3 kat TV2 & selang seli dengan match semi final all england yang men, mix, women double. Tengok tak ni? Rugi tauuu kalo tak tengok, besh2, hihi ^_^

Okaylah, gotta go! Kesian sama kucing2 saya, papai!



Nama dia : Putih
Kurus like his owner, hehek.
Lokasi : Blakang rumah~



Nama dia ni plak, Tiger.
Kucing memang suke tidur telentang ke?



In picture : Putih, Tiger & Totom
Tengah syok tidur, tengok saje lah gaya Putih,
seksa je nampak.



Noddy musyuk2!

P/s : Ada sekor lagi ni! Yang paling tua, Mami nama dia tapi slalu je hilang, gatai pi cari jantan, haish =.="
Photobucket
Share:

8 buddy (ies):

annshana0706 said...

sarah memang pencinta kucing ek?? banyak anak kucing kat rumah...baru lahir ke??

Cekodok said...

semoga sehat2 selalu.. ada gak tgk video tu..

comey kucing.. hehe... curik sekoo

Ema said...

Ya Ampun Kak Sarah nie!
jaga kesihatan baik2 tau!
Moga-moga cepat sembuh


YA AMPUNNN!!!!!!!!!!!
ingatkan kucing sekor lagi mati tadi mase tgk pic ptame..
terkejut ema dibuatnya.Dahla come2 bulunya putih..(ema suke oren koko punyer kaler)

Alhamdulillahh.Allah memberi kita peluang hidup dengan menjalankan kegiatan harian kita seperti biasa..Moga-moga berpanjangan..Amin..
Aish..tak pernah lagi tengok video batu burok tu..bagila link kak blog ema neh~

^KillerWae™ IS BACK ..!! said...

maaf Ini Bukan Spamm !!..


ini hanya sekedar Blog Walking..
Visit Back Please..


^Bocah Edan™ ..
^Hacker Blitar Sejati™..
^DEEVRO™ IS CRIME !!
^NEO DEEVRO™..
^BLITAR™ WAE..


tHnKz 4 Visit.. ^_^
salam Damai dari Blogger BLITAR..
Untuk Tukar LINK silahkan Klik Link INI..

uwmaisarah said...

ain :

mak dye datang singgah rumah dulu & tak lari sampai sekarang, dh 2 kali beranak dah ^_^

cekodok :

thanks, caring nye, hehek haha XD
tak buleh, baling bom kang!

ema :

haha, saje kasi gempak sikit, ekeke ;)
oke2, jage kesihatan elok2 :D
kucing comel cam tuan dye lah, ekekek xD
betul2, nanti kak sarah bagi link :)

killerwae :

oh blogwalking ke? hihi

Fatin Inani said...

comelnya cursor !

naqiah said...

comeynya kucing... dikyah pun x sihat gak!! sob3

uwmaisarah said...

kak atin :
hehek. comel ke? macam lawak je :P

dikyah :
kucing dikyah lagi comel la, kucing2 ini cute je, hehek..
smoge kite sihat cepat2! ^_^