Thursday, April 21, 2011

Contest Blog Saya Smart



Hoho. Dalam masa yang agak singkat ni kiranya sempat kot join satu contest ni :D
Tanpa teragak2 Sarah nak memenuhi ajakan Ain untuk join Contest Blog Saya Smart nih :)

So, nak view contest, klik kat link yang dibagi or boleh je klik banner di atas.
Penganjurnye, Qistina, is living in Kedah, opocot mak, my hometown tuh! :D

Syarat nye?

1) Wajib follow blog nie. ( Dah, dah :D )

2) Terbuka kepada semua orang. :D ( yeah, saya orang, pasti pasti. )

3) Buat satu entry mengenai contest nie & tag kepada 4 orang..tak kisah laa sapa pown :D

4) Last sekali...tinggalkan link korang dekat comment box bawah entry nie.


Info info ! :


Tempat pertama akan menang RM 150


Tempat kedua lakk RM 100


Tarikh tutup 20 Mei 2011..tarikh nie tak akan di ubah.

So, Sarah hari ni nak tag :

Fizah
Ema
Fini
Fatin

Cari mangsa muda2 hari ni, haha xD
Jom la join adik2 sayang :)
Kak Sarah tengok blog anda semua cukup syarat dah :D

Thanks tag ye Ain :)



Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

annshana0706 said...

hehe...
trimas memenuhi ajakan ku...
sayang sarah ♥♥♥
^ . ^ muah~

Ema said...

kah3..
Moleh dah name start E ngan F tu~

naqiah said...

gudluck sarah!!

uwmaisarah said...

ain :
same2..my pleasure, takde keje kelmren :)
sayang ain jugak :D

uwmaisarah said...

ema : should be ema paling atas kan? hehe. silap sort :P

uwmaisarah said...

naqiah :
thanks!! wah, blog dah okay! ^^,