Sunday, April 3, 2011

Dilema ke ni?

Hello hello, welcome to you, glad you're here in Ibai Lagoon Kuala Terengganu!
*Oh kenangan, sangat manis!*

Mood blogging Sarah dah kembali normal seperti dulu, mase mula2 masuk dunia blog,
saya berblogging untuk mengisi masa dan express myself in my own way, bukan untuk pening2kan kepala. Syukur sekarang dah tak banyak budak kiut miut tinggal komen dekat shoutbox, "da follow kamu, follow balik tau!" pastu dah kite ni kesian kan, budak2, *bajet aku tua sangat la*, follow lah jugak...lepas tu hilang ntah ke mane dah diorang. Alaaahaii dunia...


Dilema? Apsal ni?
Takdelah. Dalam kepala tengah duk pikir.
Lepas dah dapat result, normal la kan.
Nak pegi mane lepas ni?
Amik ape? Stay local atau abroad?
Kenapa tak nak pegi luar negara while ade peluang?

Tak, tak. Sarah tak marah ataupun serabut bile orang tanye,
they ask because they care, tagline baru. Haha.

Dilema sekarang ini, ouh...
Nak pegi abroad atau study local?


Shahirah, i know we were dreaming of flying to UK together, mase tu betapa kite menginginkan mimpi2 indah tu jadi kenyataan, kan. And memang tak sangka we both had made it, through the first stage, meaning kite dah dapat result yang melayakkan kite ke tahap itu. Tahniah for us ^_^

I'm sorry sebab saya memang tak tetap pendirian.
Bile dah sampai stage ni, baru aware, sanggup ke nak tinggal family untuk ke sane?
Tapi, honestly, i want to be with you, again, betul2 nak.
Ohh, kalaulah saya bukan anak manje T_T

Kenapa ye? Bukan Sarah taknak pegi luar, malah nak sangat2. Nak sangat2. Nak sangat2.
Ipin lagi. terbawak2 betul. Haish.

Ahh, kalaula kehidupan ni mudah. Kan? Kalaulah.

Jangan sebut "kalau", u've learnt that chapter Sarah.

Waaaaaa~
Camne ni?

PS : Mesti tertanya2 kan? Ape yang menyekat sangat2 keinginan Sarah untuk ke luar negara? Apekah itu? Biarlah daku berfikir panjang2 dahuluuu..
I wish I can be tougher. Toughest. Please. T___T

P PS : Yakinkan saya wahai kawan.
Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

Miss Ongy (Wanie) said...

anak manja ke? hehehe.. my opinion, tak kisah mana pun, asalkan sntiasa success n trus success dlm kerjaya.. kalo p oversea tapi tak success tak best gak.. mmg most people tringin nak study oversea tapi tak berpeluang.. if sarah berpeluang why not? tapi smua orang ada their own reasons, dalam hati siapa yang tahu.. yang penting SUCCESS.. good luck dear.. *hugs n kisses*

uwmaisarah said...

hehe, betul2, thanks kak ani ^_^

anak manja ke? hee, cepat leleh la kak ani :P

hihi, betul betul, tapi nak success tu la, org kate medic msia susah. kalo lua senang sikit. entahla, cakap orang~ haha