Thursday, April 7, 2011

An Enjoyable Week!

Assalamualaikum ^_^

Lamenye tak update, idea main sorok2, nak buat camne, hehe :P
So, overall, konklusi untuk minggu ini, minggu yang best~ Hihi..

Why?

. Selasa . 05 April 2011 .

Point penting : Pegi buat pizza kat rumah Farah! With Kak Cik & Teefah ;)

Hehe. Best. Superb. Saya pandai memasak, weeee~ Nope, nope, saya pandai buat pizza, memasak belum pandai. Hek hek. :D

Oleh sebab malas nak upload gambar satu-satu, so I chose yang penting2 ( penting? haha ) and gabung seme sekali. So sorry lupe nak buat shadow-like border so nampak plain je lah, hehe. Lantaklah. Hihi.
Weee, bertepung2 kat baju, yum yum betul tengok cheese dengan frankfurter - betul ke ejaannye? - .. Bile dah masak, makan2 sampai kenyang, Farah je yang dapat habiskan her part, kami 3 orang dah tak larat & bawak balik rumah. Namun, rezeki Teefah sangat banyak, I forgot mine & she took mine, alaaaaa, tak aci!

Sedaaaaap hingga menjilat jari, heeeee~
Best best, nak buat lagi ^^,

. Rabu . 06 April 2011 .

Went out with Sha...fullstop.
Mule2 ingat secret but then kantoi jugak dengan Teef, ahaha xD

Pergi mane sangat, wandering kat giant tu jek, makan "the chicken rice shoooopp, bukan sekadar nasi ayam, *bunyi ayam*", haha, pegi mydin, bought something, then went back to giant then main game and so on. Boleh pulak budak tu pegi try specs, shoes, tapi tak beli pun, my goodness, you weren't so like you yesterday Sha! Haha. Still pretty & gorgeous but naughtier, cheekier :P haha

Sangat2 letih tapi enjoyed, kaki letih tahap tera plus giga kuasa enam! Lalala~

So, takde pics for this part coz memang tak snap pic pun! haha. Miss Sha ni memang sangat susah untuk diajak bergambar~ Weeee, tak kisahla asalkan kami happy, lalalililolo~


. Khamis . 07 April 2011 .

Takde pape! Duk rumah kembali bermanje dengan photoshop, heeee..
( Hasilnye gedabak kat sebelah kanan tu, haha )

Plan nak wat chocolate cake, tapi tonight @ tomorrow la, angin2 malas dah muncul ni, hihi.
So, enough for this entry, hihi. Papai & wassalam~

The healthiest response to life is joy.
Deepak Chopra


Photobucket
Share:

4 buddy (ies):

Sya Chan said...

ummul, resepi amik mne?:)
follow blog izan leh:)
http://lifeisopensecret.blogspot.com/

uwmaisarah said...

haha, nak resepi ek? ngeee~

boleh saja. nanti sarah follow, skrg gne pc org, x best, ngahaha xD

Sya Chan said...

hehe. xdelaa.. tny je :)
ouh,oke k.
follow ehh ;)
huhu

uwmaisarah said...

hehe, ingatkn nak :P
oke, da follow :)