Wednesday, April 20, 2011

kucing saya dah berminat dengan bulu tangkis =.=

UPDATED : CLICK HERE!
*Tak view post ni pun takpe, klik link kat atas.* Mesti! It's a video from youtube, entitled "KISAH PELAJAR UIA MIMPI JUMPA RASULULLAH SAW".

Tengok la video tu & dapatkan pengajaran untuk pengisian rohani :D

............

Assalamualaikum, heee, no hot story today, just nak share some pics, of my shumel kittens ^_^
weeee~ Petang kelmarin la ni, diorang duk kejar shuttlecock tu, alahai, taktau la kenape..

Don't want to type much, just scroll down :)


Tiger dipaksa bergambar, hoho. :D


Ade bau ikan ke cik adik oi?

Yeah, mari kita tengok bola itu. =.="


Giliran Tutom testing main, haha XD


Dah dapat kat Noddy ;)
chumel chumel :D


Dah, mase ni dapat kat Tiger pulak kot.
So Noddy pun pose manje siki2, as the ending of this post.

Papai! Haha.
Nonsense punya entry, kihkih.

Photobucket
Share:

5 buddy (ies):

grOundnUt said...

alahai comelnye..memang dia ingat bulu tangkis tu bulu burung kot..ekekeke..^^

annshana0706 said...

comey~~~ kyaaa~ boleh la main badmintaon ngan sarah...
wuha wuha!!

annshana0706 said...

*badminton
salops eja

uwmaisarah said...

groundnut :
maybe la kan? hehe..
dyorang ni da due kali makan burung =.=" bahaye betul..

uwmaisarah said...

annshana0607 :

never mind la badmintaon pun, haha.. :D
comel macam sarah la kan :D haha