Monday, April 11, 2011

Masih mengharap....


Post emo? Sekadar melampiaskan kekecewaan yang bertamu di hati.......

Assalamualaikum dan selamat petang untuk semua, rakan kawan kenalan taulan kekasih hati, ops, terlanjur kata sudah. :P
Abaikan.

Kecewa lagiiiii.. Haha, jom ketawa. xD
Hmmm, SPM sebelas A, ingat boleh hidup happy ke?

Ni kes biasiswa la. Sob sob. Tu la, dulu mak ayah leter suruh belajar, revise rajin2 sebab tak nak kite susah di kemudian hari.

Alkisahnya, kelmarin pergi SMK Ibrahim Fikri, ade majlis untuk pelajar SPM 2010 pencapaian semua A peringkat parlimen Kuala Nerus. Dapatla sikit2, bolehla tampung bocor sana sini, dah pokai ni, baru je buat spec baru ;)

Then, Faizah ade sebut tentang biasiswa yayasan Terengganu, program berkembar apebende ntah, baru dibuka untuk permohonan. So today baru dapat peluang untuk online, cepat2lah menjenguk ke portal yayasan terengganu tadi. Tapi kuciwaaaaa..

( tak habis2 kuciwa, aiseh )

Kenapa kuciwa eh?
Tengokla syarat2 minima die!!

Review :

# sekurang-kurangnya 8A
= okayla, lepas.

# A for BM, BI & Sejarah
= Fuh, mujur dye nak A bukan A+, ekeke xD

# dapat pangkat A untuk 3 daripada 5 subjek berikut : Fizik, Biologi, Kimia, Matematik, Matematik Tambahan
= huwaaaa~ I got two out of five T____T Fizik Bio Kimia sume A-, sadis kan?

So, bye bye la!

11A tu dengan 3A- , so tak berapa boleh nak bangga sangat la :(

Sadness-mood, please get off!

Khamis ni, ade satu lagi majlis, weeeee~

& I was told, kitorang akan duduk ikut ranking, oh Tuhan.. nak duduk sebelah Melayu, pliz :P
0.73 je cgpa saye, nombor ke berapa ratus entah :(

Lantak la camne pon, janji dapat $$$, hahaha!

Oh ye, doakan Sarah terpilih untuk interview scholarchip MARA, dapat tahu keputusannya this Thurday, ya Allah,
penantian itu suatu penyeksaan :(

Nak.....

Selain MARA, tinggal lagi biasiswa PETRONAS je, hukhuk.

Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

uMmU aThIRaH said...

jgn risau.. ada laa rezeki kat lain pulak tu :)

uwmaisarah said...

heee,insyaAllah :)