Saturday, April 2, 2011

pelik dan frust kali ini

Hai. Assalamualaikum. Sihat? Kabare? Waras kot? Pape je lah :P

Oh ye, saya nak senyap hari ini. Post pendek2 dahla. Pelik? Sebab saya sedih, oh, bukan, sebab frustated :(
Kenapa ye? Sebab........
Ha, da terang lagi bersuluh kan sebab dye? Hukhuk T__T
Apply accounting untuk biasiswa yayasan tenaga nasional tapi kali ni takde rezeki, nak buat camne kan. Weeeeee~ Ye, saya sewel suda.. Baru frust untuk itu.

Pelik? Kenapa plak?


Tengok apekebende bahasa entah pakcik anonymous tu komen dekat post, tapi takde pun, anon tu sendiri yang delete kot? Haish. Dah banyak kali before this cume this time baru rase nak mengutarakan kepelikan ini. Ngeh ngeh. Taknak bagi anonymous komen dah, nak tukar setting lepas ni. :P

By the way, bahasa ape tu ye? Rusia ke? Hehek.

Okaylah, takde mood, nak pi main game. Hoho.

Doakan kite tau. Tinggal yang petronas dengan mara je lagi. Sedih ni. Huhu.

Photobucket
Share:

8 buddy (ies):

annshana0706 said...

la tahzan..
insyaAllah
ada rezeki kat lain kut..
biasiswa tuk study abroad ker??

annshana0706 said...

nampak cam bahasa rusia...
tak try translate ke?
mana tau kut2 dia memperkenalkan diri dia...nak ngorat sarah heheheee~

uwmaisarah said...

hehe, thanks ain, x, untuk dlm negeri je..huhu

tu la, mls nk g translate, karang jd bnde lain plak kang, susah je. haha :P

btw ain, thanks!!

syazwani said...

keputusan temuduga MARA 14april.
sarah amek subjek akaun ye dlam SPM?

Abang Stalker said...

adik..jgn sdh k.insyaAllah..akn ada rezeki ditmpt lain. :) x prlu brsedih dgn ujian kcl yg Allah bg pd kita.kuatkn semangat dan berusaha lg utk dpt kejayaan.tanamkn azam nk dptkn biasiswa tu tau,yakin kne ada. ;)insyaAllah..

eclipsesweet said...

jgn cdey2 ye kak sarah.. insyaAllah.. rezeki Allah ada di mana2.. smoga akak berjaya~ syg akak!! :0

uwmaisarah said...

wani :
x amik pun, tapi berminat gak nak further study dlm accounting :P

fizah :
heeee~ thanks! x sdih dah! happy da ni :) :)
syg fizah jugak!

. said...

minta update entry contest by Cebis Memori.
Due to copyright matter, please change the image. Tq.
Visit http://cebismemori.blogspot.com/2011/03/attention.html for more info.