Friday, May 6, 2011

ALL PRAISE BE TO ALLAH :)

Assalamualaikum.
All praise be to Allah for blessing us that we are able to gather here on this wonderful morning, to start the assembly today, let us recite al-Fatihah, may we always be on the straight path, al-Fatihah.


Ah, rindu plak ayat perhimpunan pagi yang MC baca ni T__T


Syukur sangat, alhamdulillah, Sarah dapat asasi sains kat uitm with other 4 friends ( classmates 5AI ) and with Saidah jugak ^^,
Syukur sangat2, walaupun that was my third choice, suke jugak.
Mase mintak dulu, mintak UIA first then USIM second, tengok2 tadi dapat UITM,
tak sedih, syukur!

Sebab? Ade harapan nak pergi USM nanti! Weeeee~
Sebab tu je ke? Ceh =.="

Aik, bagi banyak sangat sebab takleh la, karang menyampah lak orang bace :P


So sekarang lagi happy sebab esok nak buat BBQ at my house with classmates 5 Al-Ikhlas 2010 (^^)v
Berjumpe sebelum kami meneruskan haluan masing2 selepas ini, sedih sedih T_T

Okay2, dah pukul 11, perlu tidur awal! Tapi rasenye pukul 2 jugak, haih :(
Wassalam dan selamat malam semua :)


PS : Beberapa belas hari je lagi nak duk rumah?? T____________________________T


Photobucket
Share:

4 buddy (ies):

syazwani said...

tahniah sarah^^

annshana0706 said...

tahniah!!

uwmaisarah said...

@syazwani, thanks wani :D
kembali pd wani juge :)

uwmaisarah said...

@annshana0706, thanks ain! ain pun! :D