Sunday, May 15, 2011

berape haribulan hari ni eh?

*title itu kes takmau kire berape hari lagi tinggal nak rase nikmat goyang kaki kat rumah*

haih, ari tu bosan duk rumah, boring tahap sesumpah tak tau nak watpe.
ni dah rase cam rela duduk rumah lagi 6 bulan. Aish aish.


By the way, *ini mungkin agak ketinggalan abad*
i watched Hantu Kak Limah Balik Rumah plus Hikayat Merong Mahawangsa~
Untuk citer hantu itu, bolehla bagi kitorang gelak sakan tengok si Usop Wilcha tapi still rase cerite tu ade kekurangan yang agak ketara. Ape die eh? Tataula daku.
Merong plak,
sedihnye die matiiiii...hahak
memang sejarah dye gitu ek? Ekeke. Sadis2. Tak syok la hero mati. Sobsob.

So, yup, esok kan, rase gatal je tangan nih, tak sabar dowh ---> penangan bace [tunas]
nak terime duit daripada Mat Said. Hoho.
Cepatlah esok cepatla esok, eden dah pokai nih, nak duit lagiiiiiiiiiii ^_^
Kene pergi stadium tertutup gong badak, sebelah jek dengan stadium yang kene fire dek otomen hari tuh. Haha.


Macam takde tempat lain je korang nak fight!


Sadis kan tragedi ni, mujurla pekerja tak naik stadium hari tu, syukur!

Hmmmmm, what else? Hari tuh rase banyak je nak story, blogger lak wat hal. Ni blogger dah okay, idea lak tarak. Alahai~ Sabor jela..haha

So, i'll be going to Selangor on this Friday, baju pun ala2 dah beres je actually, haih, sedihnye perasaan...................... T_T
Karang ade gak makcik yang apply masuk UniSZA lepas asasi. Hikhik
Okay pe kan. Haha. We'll see what will happen next year~
Kalau panjang umur laaa, amin..

Sumber gambar2 : Pakcik Google yang kiut. :D

Photobucket
Share:

4 buddy (ies):

syafiqah izzati said...

whoa..cutenye babby tu..hehe.dear,gonna miss you :'(

Rafidah Farhana said...

saya pun cuti 6 bulan.sangat tak tahu nak buat apa.
mintak kerja tak direstui ibu pula :)

uwmaisarah said...

@syafiqah izzati, gonna miss you too kak cik :'(

cute macam sarah laa :P

uwmaisarah said...

@Rafidah Farhana, hehe, duk goyang kaki je laa rafidah :D