Monday, May 16, 2011

Selamat Hari Guru 2011

Assalamualaikum~~~~~~~~~~

First of all, mestilah, Selamat Hari Guru buat semua guru2 di Malaysia, hehek.
Khususnya buat cikgu2 di
  • Tadika Yayasan Islam Wakaf Tembusu,
  • Sekolah Rendah Islam Pintar,
  • Sekolah Kebangsaan Tok Jiring&
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tok Jiring :D
Weeee~ Moga2 cikgu2 sekalian sentiasa dalam jagaanNya dan terus bersemangat menabur bakti mencurah ilmu buat anak2 Malaysia, Terengganu khususnya. Okay, ni dah macam bagi ucapan plak dah. Hoho.

Skema kan tajuk post hari ni? :D

Penangan dengar ucapan Mat Said kott, ahaha xD
So, tadi pergilah kat stadium tertutup kat Gong Badak itu~
Ramainye manusia, unspoken~heheh.*betulkah*

Dan sangat boooooooring time ucapan sebab takde geng, sobsob.
Dah suk sorang2 tu mulelah buang tabiat angkat kaki duk bersile & main game, hoho.

So tadi dapatla cash 500, syukur, walaupun mule2 cam frust jugak coz ade dengar2 kalo asasi pun dapat 750 cam diploma tapi rezekiku hanya 500, tu pun mujur dapat, kan kan, heee~
Pape je lah, janji hepi, bukan senang nak dapat duit tanpa perlu bekerja, kecuali raye laa :D

Dan baiknye kerajaan negeri Terengganu ni, sijil dapat masuk IPTA pun dapat? Heran gue~

Ape lagi nak story mory ek?
Takde dah kot, esok lah plak ye~haha
Thanks for readiiiiiiiiiiiiiinggggggggggg :)

Bagi quote lah sikit, ade jugak faedahnye korang bace post ntah pape ni at least ;)


Be thankful for what you have; you'll end up having more.
If you concentrate on what you don't have, you will never, ever have enough.

Oprah Winfrey




Photobucket
Share:

1 buddy (ies):

Misz Jenny said...

i see you td!!!

tp tak sempat nk tegur..wuwuwu