Monday, May 9, 2011

there's no much time left.............

Assalamualaikum :D
Tinggal lagi 10 hari untuk mengade-ngade di rumah, sedih :'(

Ikut plan, i'll be going there on Friday ( 20 May 2011 ) & daftar 22hb.
Ayah akan hantar, and balik on Saturday since Ahad adalah hari persekolahan bagi negeri2 pantai Timur, my younger sis & bro will be sitting for their mid year exam so they need daddy to send & fetch them to & from school :'(

Me? Daftar on Ahad tu, will be going with my aunt, maybe.


Tak maybe dah kot, agak PASTI. Hoho.
Tolong la sedih untuk saya. Kihkih.


Ape lagi khabar berita yang patut diberitahu ye? Haha. Bajet glamour semua orang nak tau.
Eh, for sure lah. Agaga.

So, bile dah duk sane, kat Puncak Alam itu, kemungkinan blog ini tak terupdate kot,
memandangkan Sarah belum memiliki seketul lappy, (daddy,nakkkk!)
Ade senior cakap, kat apartment, disediakan LAN so kene bawak sendiri punye WIRE LAN.
Err, ape maksudnye? Boleh tak seorang pakar tolong terangkan for me? :D


Bagak besar doe, hahak. This one's not mine for sure.

WLAN tu wifi ke?
Kalo same, bolehle Sarah meng-update blog dan meng-online facebook sesekali menggunakan C6 yang tak seberapa nih. Kihkih.
*bukan gune untuk cari info belajar, bertuah bebeno la*
Tapi kan, tapi tapi tapi, kalau taip post gune fon nih, dye tak bagi 'enter' so post akan jadi bagai sebuah karangan yang tak berperenggan langsung :(
Kenapa begitu ya?


Ini baru look like mine, tapi Sarah punye dah calar balar bagai dah pakai 4 tahun!
Thanks daddy for this,
first time dapat present sempena exam, dapat 3 hari lepas result. Hihi.
Agak kekok menggunakan nokia coz sebelum ni sangat setia dengan SE!
From K300i to W910i to K610i, rindu SE-SE tersebut :(
[Memang tak secanggih Satio or BB or else but still, like them :D]

By the way, sape bukak google? Comel lah google hari ni. Haha.






Comel yang messy ini. Haha.

Photobucket
Share:

8 buddy (ies):

eclipsesweet said...

tahniah akak sbb dpt ke uitm... :)

semoga kak sarah terus success...

Muhammad Marzuqi Bin Rameli said...

SALAM, WLAN tu kalau kat UIA kami gunakan utk tranfer2 data pelajaran, movie2, game2, main2 games dengan kawan2 yang duk mahallah/kolej kediaman lain. Kalau perlu beli wire/cable wlan ek?beli ar, kat sabasun ada, kat mydin ada. dia berbentuk mcam wire telefon tapi saiznya besar skit. cable tnet tuu..beli ar yg panjang 13meter keatas, biasa jarak modem tu ke meja kita jauh..:-)

ida_dean said...

laa...i thought i am the only one that have noooo idea what on earth LAN WIRE is....hahaha=P
so...hi geng!!!

Miss Ongy (Wanie) said...

wah smua dah pakai touch screen, bagus2, hehe..

uwmaisarah said...

@eclipsesweet, thanks adik :D
doakan kakak selalu :)

uwmaisarah said...

@Muhammad Marzuqi Bin Rameli, owh begitu ya akh~ haha
thanks akh! :D

uwmaisarah said...

@ida_dean, hi cik saidah anggun ;)
skrg da taw ape mknenye? haha

uwmaisarah said...

@Miss Ongy (Wanie), seiring dgn kmjuan duniaaa :D haha