Saturday, June 18, 2011

i wish saturday and sunday are forever

Assalamualaikum.
Sedang selsema dan kurang sihat,
malas dan mengantuk.
Oh itu normal.

Weekend sangat best kan, no need to attend classes.
I don't need to meet the stairs.
Tapi kan, a friend of mine has claimed that,
semenjak sampai sini,
dah 8 kg dye hilang, wow wow!

Me? Pun rase ade susut bile jeans dah longgar, susut lah tu kan?

So, sesaper nak slim, meh meh,
korang join kami di Puncak Alam,
bergembira dengan tangga!
Takyah slim2 world,
haha.

phase 2 construction



i wanna highlight on the stairs



taken while berehat selepas penat mendaki :D


PS : Korang, thanks sebab follow sarah tau, even blog ni tak best, just a journal of life, korang follow jugak, much thanks! And usually sarah akan follow balik blog korang [ tinggal link lagi senang sarah nak follow balik ], i'll follow u back as a token of appreciation :)
Thanks! :D

Photobucket
Share:

6 buddy (ies):

Abang Stalker said...

dik,x sht?alolo cian..pnt mendaki tangga hr2 ye.xpe la..exercise tu.semuga cpt sht ye. :)jaga dri baik2.

Izyan Masri said...

ANYONYONYO.KESIAN DIA KENA DAKI TANGGA BANYAK2.TAPI BUKAN ADA LIF KE ?

Syahir Shaharum said...

haha..sabar la neh..

uwmaisarah said...

Abang Stalker,
hehe, dah sihat la bang :D
hehe, penat mmg penat tp alah bisa tegal biasa kan abang :D

uwmaisarah said...

Izyan Masri,
hehe, drp fakulti nak naik kolej kediaman takde tangga ^__^

uwmaisarah said...

Syahir Shaharum,
amboi, ketawa ye akh...xpe2..hehe
mesti! sarah kn penyabar :P