Friday, July 22, 2011

seriously i can't think of any suitable title, heh

Ini hanyalah monolog penaip post ini.
Post ini mungkin bosan.
Namun, mungkin ada pengajaran yang boleh diambil. Hoho.
Poyo.

Khamis sudah ini hari :(
Jumaat dan sabtu. Malam hari Sabtu i'll be on the bus,
time really is flying Y_Y

Hoho. Cepat betul hari2 di rumah berlalu. Tanpa sebarang pengisian bijak oleh aku sendiri. Hoho.
Tutorial entah ke mana, lab report tak tahu ape jadi (memang tak sentuh dah lepas tinggal lab chem hari tu),
ape lagi, revision? Hmmm, kat palam pun tak berapa nak jalan except if the next day there'll be a test or quiz.
Tidur makan makan tidur tidur tengok movie. Hahaha.

Memang aku excellent student la bagi En Ikhwan sebab berjaya mempraktikkan nasihat beliau Jumaat lepas.
"You all balik ni, cuti betul2. Nanti time study, you all study la betul2"
Ha, kan...memang betul2 cuti.

Itulah aku. Tak pernah berubah. Haih. Karang sudah terhantuk baru tengadah. Ai, berBM plak aku hari ni.
Affected by sebuah blog a ni, haish, puitis gilo ayat2 dye. Dahlah puitis, dah macam saintis kot =="
Ayat macam nak buat textbook Fizik versi BM, hadoyaiiii..
Syabas sebab berjaya mempengaruhi aku. Haha.

Bukan aku tak nak study, keinginan tu ade. Intention. Niat. Rasa.
Tapi semua itu kalah dek kemalasan yang beraja sejak aku melangkah masuk ke sekolah menengah, aceeyy.
Bajet sekolah rendah rajin lah ni ==" ntah pape.

Kalo aku tak teringin buatpe la aku angkut2 nota2 bawak balik. Heheh.
Ayah dah gelakkan aku awal2. Yela yela, my parents know me the best, other than HIM lah of course.
Memang patut pun ayah gelak, memang takde faedah aku bawak balik notes sume tu. Kihkih.

Lagi, bukan aku tak fikir ape jadi nanti kalau aku tak study.
Yeah, ternganga time orang bincang tutorial. Heh. Malasnyeeeeeee.
Sesungguhnya aku dah agak kritikal nih. Bantulah aku dengan mendoakan aku wahai rakyat sekalian. Ekeke.
Time lecture lagi la, dengan tabiat tidur aku yang tak berkesudahan, aiseh.
Naseblah aku tak tidur time lab. Main game fon je. Selambe..

Dalam otak aku sekarang ni, aku ade je pikir sal study ni,
tapi aku prefer hide kan folder study2 nih.
Malas nak fikir, fikir pun malas, inikan nak buat?
Kirim salam awal2 lah.


Oit,
karang balik palam ko kene study a Sarah.
Serious.
Cheit, malas gile kot.
Aku bukan kaki study.
Ever & ever.

I'll make a move when I need to.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa~

Psssstt, pengajarannya mana??
PAKSA DIRI BUKAN MANJAKAN DIRI.

lalalalala.

I need to find the old me. The rajin-one.
HA-HA-HA
Have u ever be RAJIN kah Saraaah?
Once? In a blue moon?

Betullah aku gile. Monolog la sangat.

Photobucket
Share:

4 buddy (ies):

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

datang terjah sini

Abang Stalker said...

haha..monolog ke ni?cm luahan pd dinding. :P


letak je tajuk apa2 pun sarah..yg tragis2 pny.hahaha


tp bc cte lain.haha

uwmaisarah said...

silakan silakan ◕‿◕Syasya◕‿◕ :)

uwmaisarah said...

Haha, monolog la ni, Abang Stalker, monolog dalaman di alam maya LOL XD

Tak reti nak fikir tajuk tragis2 sobsss