Sunday, July 3, 2011

Wish me luck peeps! Thanks!

Assalamualaikum ^__^
Yeah anda bersama saya dalam blog saya bla3 stop it Sarah, kamu poyo.

Hoho. Bencinya! Esok dah Isnin! Huwaaaa, sangat malas nak ke kelas,
walk quite early in the morning, turun tangga yang ada 284 anak tangga tu,
jalan lagi, jalan, jalan,
haih, saya rasa saya kurus dah sekarang,
tapi kadang2 saya rasa saya gemuk sebab saya dah makan banyak sejak duduk Puncak Alam ini,
nasi tiap2 hari full,
dah tak main dah separuh2,
LAPAR!!

And susu and veggies, everyday, are a must!
Amalkan gaya hidup sihat :D
Sebab ada satu petang tu kite kan tak sihat sampai nak pitam,
i couldn't even stand, pening, :'(
sedih,
hypotension T_T
blood pressure jarang normal kot :P

Owh guys,
wish me luck k ;)
Ada 4 quizzes this week starting this Tuesday then 4 TESTS which akan start Sabtu ni,
OMJ, macam mana ni, study tak mana, tidur je lebih aiyooo...
Doakan Sarah ekk ;)
Thanks! :D

[gedik ann, haih, bawak2 la bertobat Sarah oi]

Oh ye, remember my previous post,
about the d*mn wachine machine,
rasanya wachine mashine tu memang dah kene hantar repair la,
hoho. Semalam tengok baju sorang student ni,
basah jugak even dah siap basuh,
cian dye, wuwuwu.

And kitorang kat blok R1 kan,
butang lif kat ground level rosak uh,
jadi satu keje plak kalo nak naik atas kene la naik lif kat tingkat satu,
meaning kene panjat tangga la dulu =="
dahla from fakulti to kolej dah panjat beratus anak tangga,
makin kuruslaa kami2 di R1.

K, k, ape lagi nak report? hehe
Bosan tak post ni?
Hopefully not la yup,
kalo bosan pun,
pretend la it's not, HAHA.
Sengal.

Owh, tadi tengahari kan,
rasa nak balik rumah sangat2!
Coz my youngest bro called and told that Mami (kucing) da beranak lagi 3 ekor,
and Noddy pun tunggu mase nak melahirkan,
nak balik,
wanna have a look at my baby kittens T_T
And yesterday dyorang baked a chocolate cake,
and yeah,
i miss chocolate cake damn much.
My own-baked-choco-cake.
Tengokla esok nak pergi cari kat Pendeta Cafe,
geram!



Last! Semalam,
jawab assignment Chemistry,
online assignment,
kelakar betul, ok, bengang sebenarnya, haih.
Sebab, dye bagi salah kat Sarah.
I answered 32.1amu, jawapan sebenar 32.1 amu.
Er, spot the difference?
The space. Between 32.1 and amu.
Benci. Kite dah tekan space bar tau tapi dye yang tak bagi space, jahat.





SARAH, YOU HAVE TO START YOUR REVISION.
I'M DYING OF REVISION. AND YES, THOSE BOOKS LOOK DULL =="
WALAUPUN LAGI LAWA DARIPADA TEXTBOOKS ZAMAN FORM 5,
BILE DAH MALAS SEMUA NAMPAK TAK MENARIK.

PS : Kene speaking sebab esok ada 4 hours for BEL classes. Lecture asyik ulang "NO BM PLEASE!", obvious sangat kitorang ni memang Melayu sejati. Hoho.

Photobucket
Share:

4 buddy (ies):

Abang Stalker said...

gud luck sarah. :) kuatkn semangat.perjuangan baru bermula. ;)

uwmaisarah said...

Abang Stalker,
iye abang stalker :D
thanks!
yeah perjuangan baru bermula,
chaiyok for me :)

Hayati Hamzah said...

sy tanak wish gud luck sbb sy tanak awk harapkan luck je . sy nak wish all the best !

uwmaisarah said...

Hayati Hamzah,
gud one! but i need luck ;)
hahaha
i'll try my best :)