Sunday, August 21, 2011

Mane mood revision & exam aku pergi?


Kawan2 aku dah start posting schedule second test and final exam yang tak lame lagi akan menjenguk kitorang. Tapi aku tetap aku, takde perasaan. Seriously.

All I know, sekarang ni, nak balik rumah je. Parah kan homesick aku? Heeee.
Pedulik. Nak balik dulu, pastu baru mood study boleh di-upgrade ^___^

******

TEST 2

Date: 7/9/2011 (Wednesday)
Time: 3-4.00pm
Subj: MATHS 093

Date:12/9/2011 (Monday)
Time: 12.30-1.30pm
Subj: Chemistry 092

Date:13/9/2011 (Tuesday)
Time: 12.30-1.30pm
Subj: Physics 094

Date:14/9/2011 (Wednesday)
Time:10-11.00am
Subj: Biology 091

Location: FSK6 DP3 -----> Group aku lah, heeee~ ^___^



Tu dia, tak lame dah mak aih.
Banyak lagi tak cover nih.
Ni final plak. Untuk asasian students of UiTM Puncak Alam tersayangs. Hek3



FINAL EXAM PI080

*WED(21/09/11)
9.00-12.00 pm
~MAT 093 [ Math ohhhhhh takuuuuuuut >.< ]

*THU(22/09/11)
9.00-12.00 pm
~BEL260 [ English weeeeee~ ]

*MON(26/09/11)
9.00-11.00 am
~CTU085 [ Tasawur Islam woot woot ]

*TUE(27/09/11)
9.00-12.00 pm
~BIO091 [ Allah....:( *killer subject bagi aku nih T_____T ]

*THU(29/09/11)
9.00-12.00 pm
~CHM092 [ Chapter 4 chapter 4 kritikal ]

*MON(03/10/11)
2.15-5.15 pm
~PHY094 [ hape aku belajar eh untuk physics nih? --' ]

The question is........mane mood revision aku pergi? Haih. Tertinggal kat rumah kot hari tu --'
Tak pun, mood tersebut telah pulang ke kampung halaman untuk beraya. Eish. Balik tak ajak aku sekali. Bertuah.

Oh, aku highlight Physics? Sebab? Exam Physics di petang hari? Haih, memang menduga iman.
Mesti ngantuk nanti --'

By the way guys,
cepat kan belajar nih,
semester 1 dah nak sampai penghujung,
sedar tak sedar physics dah 15 chapters. 0_o
Bio dah masuk homeostasis ( chapter 6 )
Math dah nak habis random variables ( chapter 7 eh? )
Chemistry dah Gas Law....ek? :P Chapter 5.
Paling tak boleh blah, Physics ah. Banyak gila. Dahla in an hour blajar 2 chapter sekaligus.
Power siut. Kalo tidur lagi power. Ah terasa :S

Walaupun masih awal, goodluck untuk korang eh,
especially teman2 rapat aku kat palam nih,
tak larat eden nak senaraikan :P
then anggota B5 yang comel2 dan handsome2 ^___^
then ahli2 group Terengganu Pre-Degree Kids Club [ gah je nama tu, suke suke ^__^ ]
then sume students palam, oh yeah we can make this together - be the best batch ever :D

Happy Studying,
jangan malas macam aku xD

Photobucket
Share:

5 buddy (ies):

Abang Stalker said...

kuatkn semangat sarah!jgn malas2 ye..ingat pengorbanan yg da di buat sblm ni. :)gud luck dik.

syazwani said...

cepatnyee uitm final exam :) pasum hujung bulan 10. hee~

syazwani said...

chaiyok sarah~!!

uwmaisarah said...

Abang Stalker,
tengah kuatkan semangat,
tapi ujian datang menduga lagi,
abang T____T

uwmaisarah said...

syazwani,
cepat exam takpe asalkan cepat cutiiii :D
HAHAHAHA
thanks wani!
wani pun!