Monday, September 5, 2011

3rd September : Thanks :D

Assalamualaikum :D

Sihat? Letih :(
Lame tak panjat tangga kejayaan, so bile dah panjat tadi rase semput terlajak,
stamina dah kurang nampak gayenye T___T

Tapi bahagia sesangat hari ni bile ade satu kelas je,
lecture Physics at 4pm tadi, so waktu pagi dihabiskan dengan membuta :P

Rase macam frust terlepas nak post kat blog on my birthday,
kureng feel, sobs T____T

Ape lagi nak dikata, i'm one year older now,
sweet 18!
Er, seriously takde feel T__T
Coz on that night naik bas balik palam,
then on the day busy beraye dengan kawan2 ^^,
i loikkeeeee <3



___________________

So here i wanna thank all for wishing my birthday,

seriously until this moment still tak sempat nak on facebook to reply all the wishes,
pada yang text and call and wish face-to-face
bolehla Sarah reply and thank them at the moment jugak,
but untuk kawan2 kat facebook tu, so sorry,
thanks sebab korang rajin nak tekan my profile and wrote on the wall and so on,
i appreciate that (^^,)




Ade yang wish panjang2, terharu & rasa disayangi, ohhh,
*tahu sebab suscribe facebook sms :P

Thanks :)

Photobucket
Share:

2 buddy (ies):

FarhanahAdzlan said...

heppy birthday..semoga diberi kejayaan didunia n akhirat..sorry klau lmbat wish..hoho=)

uwmaisarah said...

Thank you sooo much FarhanahAdzlan,
ade orang wish pun dah rase bertuah ^^,